Η Χάιντι Κλουμ είχε την πιο Halloween μεταμφίεση, αλλά χρειάστηκε ολόκληρο συνεργείο για να την πετύχει

11:56 2/11/2019 - Πηγή: People

Οι φυσιολογικοί άνθρωποι, όταν είναι να πάνε σε αποκριάτικο πάρτι ή Halloween party, ψάχνουν τη στολή που θα βάλουν γύρω στις 15 μέρες πριν, αποφασίζουν και πάνε να την αγοράσουν ή να την παραγγείλουν. Κι όταν έρθει η μέρα του πάρτυ, τη φοράνε και πάνε στο μέρος που γίνεται η εκδήλωση. Η Χάιντι Κλουμ δεν είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος όταν πρόκειται για το Halloween.

Κάθε

χρόνο φροντίζει να έχει τη στολή που θα συζητηθεί περισσότερο. Κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο εφευρετική μαζί με τον σύζυγό της. Αυτό έχει κι άλλη ανάγνωση όμως. Κάθε χρόνο καλείται να ξεπεράσει τον περσινό εαυτό της. Φαντάζει δύσκολο, αλλά μέχρι στιγμής το καταφέρνει. Φέτος δε, πρέπει να το τερμάτισε. Έβαλε δύσκολα στην επόμενη μεταμφίεσή της.

Κι αυτό γιατί η Γερμανίδα καλλονή επέλεξε να ντυθεί αποτελέσμα αποτυχημένου πειράματος, κάτι σαν μια εξωγήινη μορφή που υποβλήθηκε σε διάφορες εργαστηριακές διεργασίες, αλλά κάτι πήγε στραβά και ξέφυγε. Κατ΄αρχάς, μεταμφίεση που χρειάζεται τρεις προτάσεις για να περιγραφεί, δείχνει το τι απαιτεί.

Στις 27 αναρτήσεις που έκανε μέσα σε 24 ώρες στο Instagram, η Χάιντι Κλουμ μας έδειξε τι χρειάστηκε για την αμφίεσή της. Πρώτα απ΄όλα χρειάστηκαν όλοι οι συνεργάτες της. Κομμωτής, μακιγιέζ και τουλάχιστον άλλα 10 άτομα. Δεύτερον, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, χρειάστηκαν πάνω από 13 ώρες προετοιμασίας. Τρίτον, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε πόσο ιδρώτα θα έχυσε μέσα σε αυτή τη στολή.

Όλη αυτή η προσπάθεια δικαιολογείται από το γεγονός πως η Κλουμ και ο άντρας της ήταν οι οικοδεσπότες του πάρτυ, επομένως έπρεπε να συναρπάσουν τα πλήθη.

View this post on Instagram

Thank you to all of these talented artists who made my costume. #heidiklumhalloween2019 #heidihalloween @prorenfx @mikefontaine_ @nikkifontaine @jerryconstantinefx @noahsutfx @overture_fx @valeria.kole @lgelfand @christallaelizabeth @lauren.tirpak @izzigalindofx @lisa.douglass.31 @trenttaftsculpture @olivialegun @hester.tom @scottmwallace @catrinagr_ @shinya6239nyc @artsakamoto @9mmsfx

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Nov 1, 2019 at 1:24pm PDT

View this post on Instagram

For the art and LVE for transformation. #13 hours #heidiklumhalloween2019 #heidihalloween @kdbnyc

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Nov 1, 2019 at 1:02pm PDT

View this post on Instagram

Still here #heidiklumhalloween2019 #heidiklumhalloween

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Oct 31, 2019 at 7:29pm PDT

Εμείς πάντως, αν βρισκόμασταν στο ίδιο πάρτι και την ρωτούσαμε τι έχει ντυθεί, θα είχαμε νυστάξει στη δεύτερη κιόλας πρόταση. Τι το θέλαμε να σε ρωτήσουμε βρε Χάιντι…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάιντι Κλουμ, Halloween,chainti kloum, Halloween