Η Ελένη Μενεγάκη για τον Κώστα Βουτσά: «Μου είχε πει: τι λες; Εγώ είμαι νέος. Θα δουλεύω ως το τέλος»

15:13 26/2/2020 - Πηγή: People

Ήταν από τους ηθοποιούς που βρέθηκε στο πλατό των εκπομπών της Ελένης Μενεγάκη ουκ ολίγες φορές.

Με την παρουσιάστρια είχε αναπτύξει μία ειλικρινή σχέση συμπάθειας και σεβασμού και πολλές φορές της απευθυνόταν με γλυκό, πατρικό ύφος, όπως κάθε φορά που στο πλευρό του βρίσκονταν νέοι άνθρωποι, με όρεξη να ακούσουν κάτι από έναν πραγματικό θρύλο του ελληνικού σινεμά.

Γι’ αυτό και σήμερα από την έναρξη της εκπομπής «Ελένη» η παρουσιάστρια εμφανίστηκε συγκινημένη για την απώλεια

του Κώστα Βουτσά, που για περισσότερα από 70 χρόνια σκορπούσε το γέλιο, το ταλέντο και τη σοφία του, χωρίς δεύτερες σκέψεις και βεντετισμούς.

«Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος σε όλους μας Κώστας Βουτσάς. Έχουμε περάσει τόσο ωραίες στιγμές μαζί του. Τον είχαμε πολλές φορές καλεσμένο στην εκπομπή μας και όλα αυτά τα χρόνια ένα μήνυμα μας πέρναγε πάντα», ήταν οι πρώτες κουβέντες της Μενεγάκη για να συνεχίσει ακόμη πιο συναισθηματικά:

«Γερνάει κανείς όταν γεράσει στην ψυχή. Εκείνος που είναι νέος στη ψυχή και το μυαλό, παραμένει στη ζωή του όλη νέος. Ο Κώστας Βουτσάς νομίζω πως έφυγε από τη ζωή χαμογελώντας μέχρι την τελευταία στιγμή. Εγώ όπως και εσείς έτσι θέλω να τον θυμάμαι, χαμογελαστό να μας λέει πως μια μέρα χωρίς γέλιο δεν είναι καλή μέρα.

>>> Ο Κώστας μας έμαθε πολλά και μας έδωσε πολλά τρελά χαμόγελα. Ο Κώστας μέχρι τις τελευταίες του στιγμές ήταν πάντα στο σανίδι. Θυμάμαι πως κάποιες φορές του είχα πει αν έχει πάρει σύνταξη. Και μου είπε “τι λες; Εγώ είμαι νέος και θα δουλεύω μέχρι την τελευταία μέρα”, κατέληξε η παρουσιάστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη Μενεγάκη, Κώστα Βουτσά, Μου, Εγώ,eleni menegaki, kosta voutsa, mou, ego