Νέες καταγγελίες για το λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου: «Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση της Σεράινας»

10:07 16/9/2019 - Πηγή: People

Δύο άγνωστα περιστατικά σοβαρών τραυματισμών στο παιχνίδι – παγίδα θανάτου, το γνωστό και ως χαλί, του λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου έρχονται στο φως. Σύμφωνα με τη Real News, στις 30 Αυγούστου η 13χρονη Σεράινα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το σώμα της πετάχτηκε με δύναμη από μεγάλο ύψος στη βάση άλλου παιχνιδιού.

«Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση της Σεράινας,

της άτυχης κοπέλας που σκοτώθηκε στο «χαλί». Από πέρυσι έλεγα ότι σε αυτό το λούνα παρκ θα γινόταν ατύχημα. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα με τον χειρότερο τρόπο», λέει στην Realnews η 17χρονη Αγγελική, μαθήτρια λυκείου, η οποία τον περασμένο Σεπτέμβριο τραυματίστηκε στο ίδιο παιχνίδι στο παζάρι του Αλμυρού. Η καθιερωμένη βόλτα στη γνωστή εμποροπανήγυρη της περιοχής μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν μαζί με τις φίλες της επιχείρησε να ανέβει στο μοιραίο παιχνίδι που κόστισε τη ζωή στην άτυχη 13χρονη μαθήτρια πριν από λίγες εβδομάδες, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της και την τοπική κοινωνία.

Όπως διηγείται η Αγγελική, στις 23 Σεπτεμβρίου 2018 είχε πάει με τις συμμαθήτριές της στο παζάρι του Αλμυρού για να διασκεδάσουν. Είδαν το »χαλί» και αποφάσισαν να ανέβουν, προκειμένου να νιώσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη. Στην αρχή τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Το παιχνίδι είχε μόλις ξεκινήσει να κινείται, χωρίς ευτυχώς να έχει σηκωθεί ψηλά, όταν χωρίς λόγο η προστατευτική μπάρα απασφάλισε και χτύπησε στο κεφάλι την Αγγελική. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες, ενώ υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, καθώς είχε για πολλές μέρες έντονη ζαλάδα και ισχυρούς πονοκεφάλους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ethnos.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα