Ντόρα Μπακογιάννη: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες για τον Τέρη Χρυσό – «Το θεωρώ γελοίο, ξεφτίλα»

12:50 26/2/2020 - Πηγή: People

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε καλεσμένη χθες το βράδυ η Ντόρα Μπακογιάννη και η Ελεονώρα Μελέτη σε κάποια στιγμή της συζήτησής τους, τής ζήτησε ένα σχόλιο για τη φήμη, που είχε ξεκινήσει ως σάτιρα από τον Τζίμη Πανούση, και λέει ότι ο αδελφός της, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Τέρη Χρυσό!

Η

βουλευτής της ΝΔ δεν δίστασε, βεβαίως, να απαντήσει και χαρακτήρισε τη φήμη αυτή «χυδαιότητα», ενώ στη συνέχεια είπε:  «Είναι απολύτως χυδαίο και το κακό της υποθέσεως είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό. Τι πάω να αποδείξω, αλλά λέω. Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο. Αυτό είναι ένα πράγμα γελοίο. Τι να σας πω τώρα; Εγώ δεν είχα δώσει καμία σημασία, αλλά άρχισαν να μου λένε ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αυτό…»

Στη συνέχεια, και αφού η Μελέτη της εξήγησε πώς βγήκε αυτή η φήμη μέσα από τη ραδιοφωνική σάτιρα του Πανούση, η Ντόρα Μπακογιάννη της εξήγησε ότι δεν το γνώριζε καν. «Η πλάκα είναι άλλο πράγμα, αλλά κι εμείς δεν δώσαμε ποτέ σημασία σε αυτό το θέμα. Το θεωρώ γελοίο, ξεφτίλα», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα