Οικογενειακή τραγωδία – σοκ: Αποκεφάλισε τη σύζυγό του, σκότωσε το παιδί τους και αυτοκτόνησε

11:58 8/11/2019 - Πηγή: People

Αντιμέτωποι με την απόλυτη φρίκη ήρθαν οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης όταν κλήθηκαν να ελέγξουν ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν την Τετάρτη και εκεί εντόπισαν μία αποκεφαλισμένη γυναίκα, ένα 5χρονο κοριτσάκι άγρια δολοφονημένο και έναν άντρα κρεμασμένο…

Η γυναίκα είχε βρεθεί στο μπάνιο του διαμερίσματος με το κεφάλι της στην αγκαλιά της, ενώ η μικρή κειτόταν νεκρή σε ένα από τα υπνοδωμάτια.

Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές, νεκρή ήταν η 46χρονη Τζένιφερ Σλεχτ, το κορίτσι λεγόταν Αμπαϊνές Σλεχτ Τέντλα και ήταν η κόρη της, ενώ ο δράστης και αυτόχειρας ήταν ο 46χρονος Γιόναθαν Τέντλα, πατέρας

της μικρής και σύζυγος της Σλεχτ.

Λίγες ώρες πριν το απίστευτο μακελειό η 46χρονη είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη ζητώντας προστασία από τον σύζυγό της και επιβολή περιοριστικών μέτρων, ενώ η άτυχη γυναίκα είχε ζητήσει διαζύγιο, το οποίο θεωρείται ότι πυροδότησε την οργή του δράστη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη New York Daily News ο πατέρας της άτυχης γυναίκας και παππούς της μικρής, ο γάμος της κόρης του ήταν βαθιά προβληματικός, ενώ ο δράστης τους είχε προειδοποιήσει ότι θα τους σκοτώσει όλους, αν εκείνη επέμενε στην έκδοση διαζυγίου.

Όταν η άτυχη γυναίκα δεν απαντούσε επί ώρες στα τηλέφωνα του αδελφού τους, όλοι ήξεραν ότι κάτι πολύ κακό είχε συμβεί.

Σύμφωνα με τις αρχές, στη διάθεσή τους βρίσκεται ένα μαχαίρι, το όπλο του φρικτού διπλού φονικού, ενώ όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο πανεπιστήμιο Columbia όταν εκείνη ήταν υπότροφος και εκείνος εργαζόταν ως τεχνικός στο τμήμα IT.

Τα προβλήματα στη ζωή τους προέκυψαν μετά τη γέννηση της κόρης τους, όμως, μόνο όταν εκείνη έγινε δύο χρονών αποφάσισε να ζητήσει νομική βοήθεια για να προστατευθεί η ίδια και το παιδί τους.

Η τραγική ειρωνεία και σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο πατέρας της Σλεχτ, ήταν ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η κόρη του είχε τηλεφωνήσει για να του ανακοινώσει ότι την Τρίτη θα πήγαινε εκ νέου στο δικαστήριο, όμως εκείνη την ημέρα τα δικαστήρια ήταν κλειστά…

Keywords
Τυχαία Θέματα