«Στο MasterChef ζορίστηκα, δεν άντεχα τους τσακωμούς και την πίεση»

16:26 19/6/2019 - Πηγή: People

Η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου ήταν από τις πλέον ευγενείς παρουσίες του φετινού MasterChef, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα και η μεγαλύτερη -ηλικιακά- παίκτρια του διαγωνισμού.

Δεν χρειαζόταν να είναι κανείς από τους φανατικούς του μαγειρικού ριάλιτι σόου για να καταλάβει ότι κάτι δεν «κόλλαγε» στη χημεία της διακριτικής κυρίας με τους άλλους παίκτες και ότι ενδεχομένως θα υπήρχαν πιέσεις στη συνεργασία μαζί τους.

Πιο προσγειωμένη, πιο σταθερή στις απόψεις και στην αλληλεπίδραση της με τους υπόλοιπους της ομάδας, η Ελίζαμπεθ κέρδισε τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, φαίνεται, όμως, ότι

έχασε για λίγο καιρό την προσωπική της ηρεμία.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, η συνύπαρξη της στο σπίτι με τους υπόλοιπους, αποδείχθηκε σύντομα προβληματική εξαιτίας των τσακωμών, της έντασης και του ανταγωνισμού που αναπτύχθηκε.

«Δήλωσα συμμετοχή στο MasterChef από μια τρέλα της στιγμής, δεν πίστευα ποτέ ότι θα με έπαιρναν ως ερασιτέχνη. Πίστευα όμως ότι όσο και να κρατήσω στο παιχνίδι θα ήταν μια όμορφη εμπειρία. Ήμουν 25 χρόνια εκπαιδεύτρια σε ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια, πλέον έχω φύγει από το σχολείο, ασχολούμαι μόνο με τη μαγειρική. Το MasterChef για μένα ήταν μια πρόκληση στα 50 μου να κάνω μια ριζική αλλαγή, κάτι πολύ τολμηρό. Είμαι μαχητής, ό,τι βάλω στο μυαλό μου θα το καταφέρω», είπε, μεταξύ άλλων, η 50χρονη, όμως η συνέχεια ήταν αυτή που πολλοί είχαν υποθέσει…

«Μετά το παιχνίδι μου ανοίχτηκαν πόρτες, αν και δεν έχω πάει σε σχολή μαγειρικής, ασχολούμουν μόνη μου και μαγείρευα για φίλους, έτσι έμαθα. Μέσα στο παιχνίδι δεν μπορούσα να αντέξω τους τσακωμούς και την πίεση, ο χαρακτήρας μου δεν ταιριάζει σε παιχνίδι ριάλιτι, ζορίστηκα λιγάκι. Δεν δέθηκα πολύ με τους συμπαίκτες μου, ήμουν πολύ διαφορετική από τα άλλα παιδιά. Πίστευα πολύ στον Χρήστο και στον Πάνο ότι θα είναι οι νικητές».

Keywords
Τυχαία Θέματα