Νέο χρυσό συμβόλαιο του Τράγκα στoν Real FM

Στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα προχώρησε το Real Group των Χατζηνικολάου-Κουρή, γεγονός που δείχνει ότι εξακολουθούν να εμπιστεύονται το πιο ραδιοφωνικό προϊόν που διαθέτει ο σταθμός της Κηφισιάς.

Οι συζητήσεις για το συμβόλαιο του Γιώργου Τράγκα, που έληγε τον ερχόμενο

Μάιο, ξεκίνησαν πριν από περίπου έναν μήνα, κατόπιν σχετικού αιτήματος από την πλευρά του εκδότη του «Crash», και κατέληξαν σε ανανέωσή του για άλλα τρία χρόνια, μέχρι το 2018. Κάπου εκεί φαίνεται να προσδιορίζεται και ο χρόνος της αποχώρησης του «πατριάρχη» της ακροαματικότητας από την ενεργό δράση.

Πάντως, είναι αλήθεια ότι η πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν αποτέλεσε έκπληξη, με δεδομένη την άριστη σχέση που διατηρεί ο ισχυρός άνδρας του Real FΜ, Νίκος Χατζηνικολάου, με τον εκδότη-ραδιοφωνικό παραγωγό. Ταυτόχρονα, η ανανέωση του συμβολαίου ήρθε να δώσει τέλος στις φήμες που ήθελαν την ιδιοκτησία του πρώτου ραδιοφώνου να κρατά αποστάσεις από τη στρατηγική που ακολουθεί κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Γιώργος Τράγκας. Μία μέρα πριν οριστικοποιηθεί το deal, ο Ν. Χατζηνικολάου, απαντώντας σε μηνύματα ακροατών, είχε καταστήσει σαφές ότι ο κάθε ραδιοφωνικός παραγωγός κινείται με απόλυτη ελευθερία.

ΑΜΟΙΒΗ. Σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδιοκτησία του Real έδειξε και στο οικονομικό σκέλος απόλυτο σεβασμό απέναντι στον Γ. Τράγκα, διατηρώντας στα προ τριετίας επίπεδα την αμοιβή του. Αν και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τον μισθό του εκδότη του «Crash», δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι προσεγγίζει το ύψος των καλύτερων τηλεοπτικών συμβολαίων. Πέραν αυτού, του παρέχεται η δυνατότητα να διαφημίζει δωρεάν τόσο τα προϊόντα που ήδη εκδίδει όσο και εκείνα που έχει στα σκαριά. Ως γνωστόν, ο Γιώργος Τράγκας, εκτός από την κυριακάτικη εφημερίδα, εσχάτως μελετά σοβαρά και το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην έκδοση και ημερήσιου κεντροδεξιού φύλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιον πασίγνωστο δημοσιογράφο διέγραψε η ΕΣΗΕΑ;

Εκνευρισμός για Πρετεντέρη στο Mega

Ξεπουλάει ο Γιάννης Αλαφούζος

Η Αννίτα Πάνια συγκέντρωσε χρήματα για το «Χαμόγελο του παιδιού»

Τι θα περιέχει η εκπομπή της Έλλης Στάη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

Keywords
Τυχαία Θέματα