Ο Ψωμιάδης καταγγέλλει... νοθεία στις Ευρωεκλογές

Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου εξέδωσε σήμερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ που είχε συνταχθεί με την Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό των Πολύδωρα-Ζώη, στην οποία καταγγέλλει ανοιχτά νοθεία στα εκλογικά αποτελέσματα με στόχο να υποβαθμίσουν το κόμμα του.

"Θεωρώ δεδομένο πλέον πως παίχτηκαν σε βάρος μας –και ιδιαίτερα στο πρόσωπο μου-

περίεργα, ύποπτα και μεθοδευμένα παιχνίδια, τα οποία με αναγκάζουν να αμφισβητήσω αποδεδειγμένα το τελικό αποτέλεσμα. Το μαγείρεμα αυτό θα το ζήλευαν και οι πιο διάσημοι σεφ… Γι’ αυτό ακριβώς και δεν με προβληματίζει το αποτέλεσμα που παρουσίασαν", αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωση ο πρώην Νομάρχης.

Ακόμη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αφήνει αιχμές για τη συνεργασία του με το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα, επισημαίνοντας πως "άλλα περίμενα από αυτή τη συνεργασία και άλλα βρήκα, σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένη η φιλία, ο σεβασμός και η εκτίμηση στα πρόσωπα όλων", ενώ αναφορικά με το πολιτικό του μέλλον, τόνισε ότι δεν θα εγκαταλείψει την πολιτική, παραπέμποντας σε στίχο του Νίκου Καζατζάκη "Σημασία δεν έχει αν νικήσεις ή αν χάσεις. Σημασία έχει να μάχεσαι. Και εγώ συνεχίζω να μάχομαι".

Keywords
Τυχαία Θέματα