Βροχές και καταιγίδες σήμερα!

Για σήμερα Τρίτη 15 Ιουλιου 2014, η ημέρα θα κυλήσει με ηλιοφάνεια στη νότια νησιωτική Ελλάδα, αντίθετα στη βόρεια και την κεντρική χώρα, ο καιρός θα είναι φθινοπωρινός και σε αρκετές περιοχές θα σημειωθούν δυνατές βροχές, καταιγίδες και πιθανόν χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις

ισχυροί. Η θερμοκρασία θα πέσει κατά 2 με 4 περίπου βαθμούς.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική αναμένεται άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες που από τις μεσημεριανές ώρες δεν αποκλείεται να είναι έντονες. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται δυνατές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στην ανατολική Μακεδονία προβλέπονται, το πρωί λίγες νεφώσεις σποραδικές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 30 βαθμούς.

Στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία αναμένεται φθινοπωρινός καιρός με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Πιθανές χαλαζοπτώσεις.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά αυξημένες νεφώσεις και, κυρίως στα ηπειρωτικά, έντονες βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 27 με 29 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο προβλέπονται, το πρωί λίγες νεφώσεις και από το μεσημέρι σποραδικές βροχές και στη βόρεια Πελοπόννησο καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα πέσει κατά 2 τουλάχιστον βαθμούς και θα κυμανθεί από 14 έως 28 με 30 βαθμούς.

Στα Κύθηρα και στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν δυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός , οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα υπάρχουν κατά τόπους νεφώσεις και θα πνέουν βοριάδες 5 με 6 μποφόρ.

Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, που σε αρκετές περιοχές θα είναι ισχυρές. Πιθανές χαλαζοπτώσεις. Οι θερμοκρασίες θα είναι κατά 3 τουλάχιστον βαθμούς χαμηλότερες από τις αντίστοιχες της Δευτέρας και δεν θα ξεπεράσουν τους 28 με 30 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα