Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο συμπέθερος του ΓΑΠ!

Μια έκπληξη επεφύλασσε στην τοπική κοινωνία της Χερσονήσου στην Κρήτη ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μαστοράκης. Μεταξύ των συμβούλων του συνδυασμού του ανακοίνωσε και το όνομα του συμπεθέρου του Γιώργου Παπανδρέου όπως αναφέρει το secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Χαλκιαδάκη, πατριό της Πωλίνας Πατραμάνη, η οποία στις αρχές του χρόνου αρραβωνιάστηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου τζούνιορ.

Η είδηση της συμμετοχής του κ. Χαλκιαδάκη στις δημοτικές εκλογές προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στην τοπική κοινωνία, ενώ αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης. Στήριξη από τον κ. Παπανδρέου δεν γνωρίζουμε αν έχει λάβει η υποψηφιότητά του, αυτό όμως που θεωρείται δεδομένο στη Χερσόνησο είναι πως η συγγένειά του με τον γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ θα του εξασφαλίσει άνετα την εκλογή του, ενώ θα δώσει επιπλέον δυναμική στον συνδυασμό του κ. Μαστοράκη. Σημειώνεται πως ο τελευταίος αποτελεί ένα φρέσκο τοπικό αυτοδιοικητικό πρόσωπο, που εκτιμάται ότι θα κάνει την έκπληξη.

Αν και στενός συγγενής του νυν δημάρχου της Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη, και ενώ είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στις προηγούμενες εκλογές, έχει καταφέρει να διαγράψει τη δική του πορεία τα τελευταία χρόνια από τη θέση του αντιδημάρχου, διεκδικώντας ρεαλιστικές λύσεις για τα προβλήματα της περιοχής.
Ωστόσο, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για αυτόν, καθώς μπορεί να στηρίζεται από το μεγαλύτερο μέρος του τοπικού ΠΑΣΟΚ και από λίγα στελέχη της Ν.Δ., αλλά οι ανθυποψήφιοί του είναι αρκετά δυνατοί. Μεταξύ άλλων, τον Δήμο Χερσονήσου διεκδικούν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Γιάννης Σέγκος, ο Γιώργος Μεραμβελιωτάκης, ο δημοτικός σύμβουλος του Νίκου Μπελιβάνη, Απόστολος Λουλουδάκης, και ο καθηγητής Γιώργος Χαλκιαδάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα