Brad Pitt: Έτοιμος για πόλεμο με την Angelina Jolie και τον Ρώσο μεγιστάνα για το οινοποιείο

21:31 16/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Brad Pitt είναι έτοιμος να πολεμήσει μέχρις εσχάτων την πρώην σύζυγο του, Angelina Jolie και τον “εκφοβιστικό” Ρώσο μεγιστάνα. Σύμφωνα με πηγές, ο 60χρονος σταρ ειναι αποφασισμένος να καταθέσει. Άλλωστε, τις τελευταίες εβδομάδες, ο Pitt έχει καταφέρει τρεις νομικές νίκες εναντίον της σταρ

και του δισεκατομμυριούχου Yuri Shefler.

Ο 60χρονος Pitt και η 48χρονη Jolie χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2016 και έκτοτε έχουν εμπλακεί σε μια επική διαμάχη, κυρίως για την κηδεμονία των παιδιών τους και κατά δεύτερο λόγο για το οινοποιείο τους στη νότια Γαλλία, το Château Miraval.

Ο Pitt μηνύει την Jolie για υποτιθέμενη παραβίαση συμβολαίου, αφού εκείνη πούλησε το μερίδιό της στο οινοποιείο στον Ρώσο ολιγάρχη Shefler, υποτίθεται χωρίς τη συμφωνία ή τη γνώση του ηθοποιού.

Just Brad Pitt holding a bottle of his Fleur de Miraval Champagne#Oscars #BradPitt pic.twitter.com/NH5CYz3PoV

Brad Pitt Web (@BradPittWeb) March 16, 2022

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες αποφάσισε αυτή την εβδομάδα ότι η υπόθεση μπορεί να οδηγηθεί σε δίκη, δημιουργώντας το σκηνικό για μια δικαστική σύγκρουση.

Ο Pitt φέρεται να έχει ξοδέψει περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής για δικηγορικές αμοιβές, όπως δήλωσαν νομικές πηγές στο Page Six. Αλλά αυτά δεν είναι πεταμένα λεφτά, όπως είπε μια πηγή του Pitt: “Αυτό είναι όλο για να σταθεί απέναντι στους νταήδες και να υπερασπιστεί τους δικούς του ανθρώπους, τις αρχές του και την αλήθεια. Ο Brad υπερασπίζεται σταθερά αυτά που πιστεύει”.

Why Angelina Jolie isn’t celebrating her latest win against Brad Pitt in Miraval lawsuit https://t.co/49AQxpWpn0 pic.twitter.com/W4ylUMlePT

— HollywoodLife (@HollywoodLife) July 28, 2022

Ο ηθοποιός έχει πει εδώ και καιρό ότι η Jolie πούλησε το Miraval από “κακία”, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου του είχε αρχικά ανατεθεί η κοινή επιμέλεια των παιδιών τους. Η Jolie το έχει αρνηθεί αυτό.

“Είναι πρόθυμος να πάει και να καταθέσει στο εδώλιο, αν η υπόθεση οδηγηθεί σε δίκη”, πρόσθεσε η πηγή.

Ο Pitt και η Jolie – μαζί με τον Shefler – μάχονται σε τρεις διαφορετικές δικαιοδοσίες: Λουξεμβούργο, Καλιφόρνια και Γαλλία. Aγόρασαν μαζί το Château Miraval το 2008, με τον Pitt να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο σε μια επιχείρηση αμπελώνων που παράγει βραβευμένο αφρώδες ροζέ κρασί.

Angelina Jolie tried to cut Brad Pitt out of Miraval sale https://t.co/lhUvxhcg6s wine vino pic.twitter.com/DEdsP2PiVw

Wine Tourism (@winetourismo) September 22, 2021

Το κτήμα διαθέτει επίσης ένα στούντιο ηχογράφησης που έχει φιλοξενήσει σημαντικά συγκροτήματα όπως οι AC/DC, οι The Cure και ο Travis Scott.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε εκεί σε μια ιδιωτική τελετή το 2014 με την παρουσία και των έξι παιδιών τους.

Ωστόσο, ο σταρ ισχυρίστηκε ότι έμεινε άναυδος όταν ανακάλυψε το 2021 ότι η Jolie είχε πουλήσει το μερίδιό της στην Shefler χωρίς τη συγκατάθεση ή τη γνώση του.

Ο Pitt επέμεινε ότι έκαναν μια συμφωνία όταν ο γάμος τους διαλύθηκε, συμφωνώντας ότι ο καθένας θα είχε τον πρώτο λόγο να αγοράσει ο άλλος τον αμπελώνα.

Όταν η Jolie πούλησε το μερίδιό της στην επιχείρηση στη Stoli Group του Shefler για 64 εκατομμύρια δολάρια το 2021, ο Pitt ισχυρίστηκε ότι έμαθε για τη συμφωνία μόνο από ένα δελτίο Tύπου.

Ο ηθοποιός κατηγόρησε τότε τoν Ρώσο ότι προσπαθεί να τον “εκφοβίσει” και να τον “απειλήσει” και αντεπιτέθηκε σε ένα δελτίο Τύπου που ανακοίνωνε τη νέα τους “συνεργασία”, σύμφωνα με μια νομική κατάθεση του Φεβρουαρίου.

Εκτός από αυτό, ένα γαλλικό εφετείο αποφάσισε επίσης πρόσφατα ότι ο όμιλος Stoli πρέπει να επιστρέψει στον Pitt και τους συνεργάτες του τα έγγραφα που πήρε κατά την επιδρομή στο Miraval.

“Η Jolie υπέγραψε τη συμφωνία με τον Shefler μόνο λίγο μετά την παραχώρηση από δικαστή στον Pitt της επιμέλειας των παιδιών τους 50-50″, δήλωσε η πηγή του Pitt. Ένα δελτίο Τύπου σχετικά με τη συμφωνία βγήκε τον Οκτώβριο του 2021, αρκετούς μήνες αφότου ο Pitt κέρδισε την κοινή επιμέλεια.

Οι πρώην έχουν τον Maddox, 22 ετών, τον Pax, 20 ετών, τη Zahara, 19 ετών, τη Shiloh, 17 ετών και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 15 ετών.

Πηγές ανέφεραν ότι ο Pitt δεν έχει πλέον καμία σχέση με τον Pax, ο οποίος έχει αποκαλέσει τον θετό του πατέρα “μ@λ@κα” και “απαίσιο άνθρωπο”. Η Zahara, δευτεροετής φοιτήτρια στο Spelman College, εν τω μεταξύ, έχει προφανώς “κόψει” το επώνυμο του Pitt.

Νομικά, ο Pitt και η Jolie μοιράζονται την κοινή επιμέλεια των τριών ανήλικων παιδιών τους, αλλά μια πηγή που γνωρίζει τόσο την Jollie όσο και τον Pitt δήλωσε στο Page Six: “Τα πράγματα είναι δύσκολα – η Angelina ταξιδεύει πολύ με τα παιδιά και ενώ παραμένουν η προτεραιότητα του Brad, πάντα θα ήθελε να τα βλέπει περισσότερο”.

Η Shiloh γίνεται 18 ετών τον Μάιο και τότε δεν θα έχει καμία νομική εντολή να βλέπει τον Pitt.

Keywords
Τυχαία Θέματα