Brigitte Macron: Εμφάνιση-έκπληξη στο Emily in Paris

23:31 3/4/2024 - Πηγή: InStyle

Τα γυρίσματα για τον πολυαναμενόμενο τέταρτο κύκλο του Emily In Paris βρίσκονται σε εξέλιξη στη γαλλική πρωτεύουσα.

Και η Lily Collins, η οποία υποδύεται την πρωταγωνίστρια Emily στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, είχε μαζί της μία ξεχωριστή καλεσμένη, όταν έφτασε στα γυρίσματα την Τρίτη.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron,

70 ετών, εθεάθη μαζί με το καστ και το συνεργείο της σειράς καθώς θα κάνει μία εμφάνιση-έκπληξη σε ένα επερχόμενο επεισόδιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Η Brigitt φέρεται να είναι “μεγάλη θαυμάστρια της σειράς”. Σε συνέντευξή της στο The Late Show with Stephen Colbert τον Δεκέμβριο του 2022, η ηθοποιός εξήγησε ότι ενώ δεν είχε γνωρίσει τον ίδιο τον πρόεδρο, είχε γνωρίσει τη σύζυγό του. “Γνώρισα την υπέροχη σύζυγό του. Είναι πραγματικά μεγάλη θαυμάστρια της σειράς”, είχε πει για την Brigitte.

Κατά τον πρώτο κύκλο, οι θαυμαστές της σειράς είδαν την καριέρα της Emily να απογειώνεται όταν η Brigitte μοιράστηκε την ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο επεισόδιο βλέπουμε το στέλεχος μάρκετινγκ να αγωνίζεται να ενταχθεί στην εταιρεία, ενώ εργάζεται σε μια καμπάνια για τη Vaga-Jeune.

Όταν ανακαλύπτει ότι η γαλλική λέξη για τον κόλπο, le vagin, είναι αρσενική, η Emily μοιράζεται την απογοήτευσή της στο διαδίκτυο, με την ανάρτηση τελικά να αναδημοσιεύεται από την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Emily in Paris met en scène Brigitte Macron en train de retweeter « Le vagin n’est pas masculin ! » https://t.co/ZUNA7vNuW5

— N’ayons pas peur ! (@Toretsac) August 2, 2023

Η Carla Bruni είχε προωθήσει το meme στην Brigitte, με εκείνη να φαίνεται να αναδημοσιεύει την ανάρτηση στο δικό της feed, αν και βλέπουμε μόνο το πίσω μέρος του κεφαλιού της. Η προσοχή αυτή προκαλεί φρενίτιδα στο γραφείο της Emily και συμβάλλει στην εξασφάλιση της θέσης της μέσα στο γραφείο.

Η εμφάνιση της Brigitte στο πλατό έρχεται μετά την αποκάλυψη της Lily ότι η σύζυγος του Emmanuel Macron είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα