Casual Chic: 7+1 τρόποι για να φορέσετε το πλεκτό ζιβάγκο

12:21 12/2/2023 - Πηγή: InStyle

Πόσες φορές έχετε ξυπνήσει το πρωί, μη ξέροντας (για ακόμα μια φορά!) τι να φορέστε; Άλλες πόσες, σας έσωσε από το καθημερινό αυτό δίλημμα ένα πλεκτό ζιβάγκο χάρη στο οποίο εμφανιστήκατε και πάλι κομψότατες στη δουλειά; Εμάς πάντως πολλές! Γι’ αυτό και σήμερα κάνουμε focus στο πιο συνηθισμένο, αλλά ταυτόχρονα απαραίτητο κομμάτι της καθημερινής μας γκαρνταρόμπας, το οποίο αποτελεί κομμάτι-κλειδί σε κάθε εμφάνιση- το αγαπημένο μας ζιβάγκο.

Δείτε λοιπόν, πως θα

το φορέσετε καθημερινά σαν style icons, αλλά και σαν… «βασικές»! Γιατί ναι, μερικές φορές έχουμε ανάγκη και από μερικά ήσυχα looks.

Με σατινέ φούστα

Ένα combo που δεν χάνει ποτέ! Παλαιότερα, φορούσαμε τις midi σατινέ φούστες με πλεκτό ζιβάγκο και ψηλοτάκουνες μπότες, σήμερα ωστόσο οι τάσεις απαιτούν flat. Γι’ αυτό και μη φοβηθείτε να ολοκληρώσετε το outfit ακόμα και με ένα ζευγάρι chunky μποτάκια.

Credit: frankandoakΜε office κομμάτια

Το πλεκτό ζιβάγκο «φωνάζει» ξεκάθαρα office. Αν ωστόσο θέλετε να προσθέσετε έξτρα ενδιαφέρον στο σύνολο σας, μην το συνδυάσετε απλά με μία παντελόνα. Παίξτε με τους διάφορους τόνους μιας μόνο χρωματικής παλέτας και δημιουργήστε τα πιο αρμονικά tone on tone looks για το γραφείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee)

Με cropped διάθεση

… και έμπνευση από τους σχολικούς διαδρόμους. Γιατί, οι πλισέ μίνι φούστες είναι must και δείχνουν ακόμα πιο σέξι με ένα cropped ζιβάγκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Με oversized παλτό

Μπορεί ένα πανωφόρι με όγκο να καλύψει το βασικό σας σύνολο, όχι όμως και το πλεκτό ζιβάγκο. Με ένα τέτοιο look, θα φαίνεστε πάντα «ντυμένες» και προσεγμένες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Με total black σύνολο

Η χαρά του μινιμαλιστή! Τα total black outfits θεωρούνται ιδανικά για τον χειμώνα, όμως προσοχή δεν δημιουργούνται τόσο εύκολα όσο δείχνουν. Special tip: δώστε μεγάλη έμφαση στο πάντρεμα των υφών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sira Pevida (@sirapevida)

Με αξεσουάρ

Ένας εύκολος τρόπος για να χαρίσετε αυτό το κάτι παραπάνω στο look είναι προσθέτοντας απλά μια ζώνη. Όχι όμως μια απλή ζώνη! Προτιμήστε αυτές που θυμίζουν κορσέ και δείξτε σε όλους την fashion icon πλευρά σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe Lecareux (@chloelecareux)

Με colorblocking

Γιατί ο χειμώνας μας χρειάζεται και λίγο fun. Συνδυάστε έντονα χρώματα, τολμήστε να φορέσετε statement κομμάτια και ξεχωρίστε ανάμεσα στα τόσα βασικά outfits του street style, αναδεικνύοντας το κλασικό ζιβάγκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Με layering

Αποτελεί την τέλεια βάση πάνω στην οποία μπορείτε να χτίσετε τα πιο extreme outfits. Το πλεκτό ζιβάγκο ταιριάζει με τα πάντα και έρχεται με κομψή διάθεση για να μας λύσει τα χέρια. Δημιουργήστε μία συλλογή από αυτά και το σίγουρο είναι ότι δεν θα ξυπνήσετε ποτέ ξανά με άγχος για το τι να φορέσετε σήμερα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Flaaen Licius (@saraflaaen)

Keywords
Τυχαία Θέματα