Celine Dion: Η 55χρονη σταρ χαμογελά ξανά – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση ύστερα από 3,5 χρόνια

22:30 1/11/2023 - Πηγή: InStyle

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Celine Dion. Μετά από τη δημοσιοποίηση της αρρώστιας της, η διάσημη τραγουδίστρια βγαίνει σπάνια. Η ασθένειά της -πάσχει από το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου- την ταλαιπωρεί πολύ και για 3,5 χρόνια ήταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, το βράδυ της Δευτέρας, πήγε να δει την καναδική ομάδα χόκει που έδινε αγώνα στο Λας

Βέγκας.

Celine Dion και Χόκει

Η Celine Dion, ως γνήσια Καναδή λατρεύει το εθνικό άθλημα της χώρας της και πήγε να απολαύσει τον αγώνα των Montreal Canadiens και Vegas Golden Knights.

Η εμφάνισή της έγινε γνωστή από την αντιπρόεδρο επικοινωνιών της ομάδας χόκει, Chantal Machabee, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μια υπέροχη επίσκεψη στο παιχνίδι μας στο Βέγκας. Σε ευχαριστώ Celine Dion. Για τη γενναιοδωρία σου. Η ομάδα όλη έχει μεγάλη χαρά που σε γνώρισε.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chantalmachabee (@chantalmachabee)

H Celine Dion ευχαρίστησε τους παίκτες και τους οπαδούς στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα τους. Ήταν σε καλή διάθεση και πολύ χαμογελαστή. Φορούσε ένα μπεζ πλεκτό σύνολο και ένα αμάνικο μπουφάν. Τα μαλλιά της τα έχει πιάσει σε απλή κοτσίδα.

Την σταρ συνόδευαν οι τρεις γιοι της. Ο 22χρονος Rene Charles και οι δίδυμοι Nelson και Eddy 13 ετών, με την οικογένεια να ποζάρει με μερικούς από τους αθλητές μετά τον αγώνα.

Η καναδική ομάδα σημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου η Celine Dion μιλά γαλλικά στον προπονητή Μάρτιν Σεντ Λούις: Συγκεκριμενα λέει: «Είναι μεγάλη τιμή που σε γνωρίζω. Ήταν μια απίστευτη νύχτα». Στους παίκτες είπε «Απλά μείνετε υγιείς, δυνατοί. Κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Canadiens de Montréal (@canadiensmtl)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Canadiens de Montréal (@canadiensmtl)

Keywords
Τυχαία Θέματα