David Duchovny: Ο 63χρονος σταρ του X-Files σε σπάνια εμφάνιση με την 30χρονη σύντροφό του

12:44 19/8/2023 - Πηγή: InStyle

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε, τον λάτρεψε είναι η αλήθεια, μέσα από το ρόλο του ειδικού πράκτορα του FBI, Fox Mulder στην σειρά φαινόμενο The X-Files, έχοντας στο πλευρό του την εξίσου δυναμική Dana Scully (Gillian Anderson).

Ο David Duchovny αργότερα ενσάρκωσε τον εκκεντρικό συγγραφέα Hank Moody στη τηλεοπτική σειρά Californication (2007–2014). Ρόλοι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

που του χάρισαν δυο Χρυσές Σφαίρες.

Ο David Duchovny εκτός από μια επιτυχημένη καριέρα στην υποκριτική, την οποία απολαμβάνει, είναι συνθέτης και τραγουδιστής με δική του μπάντα.

Μία από τις θαυμάστριές του, θα είναι χωρίς αμφιβολία και η νυν αγαπημένη του, η 30χρονη Monique Pendleberry με την οποία τον «τσάκωσαν» οι παπαράτσι σε μια σπάνια έξοδό τους για ανεφοδιασμό στην αγορά Erewhon στο Calabasas.

Ο 63χρονος απαθανατίστηκε να σπρώχνει το καροτσάκι του σούπερ μάρκετ ντυμένος casual με μπλε σορτς και ανοιχτόχρωμο T-shirt ενώ η συμβία του με την οποία διατηρεί σχέση από το 2017, εντυπωσίασε με το cowgirl chic στιλ της- τζιν σορτσάκι, μπότες και καπέλο.

Ο 63χρονος υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Tea Leoni, με την οποία απέκτησαν δυο παιδιά, μία κόρη γεννημένη το 1999 και έναν γιο που ήρθε στη ζωή το 2002.

David Duchovny, 63, makes a rare sighting with his girlfriend Monique Pendleberry, 30, while stocking up on groceries in Los Angeles https://t.co/Z0y6CCBEZb

World News (@worldnewstweet_) August 19, 2023 Gillian Anderson: Ποζάρει topless μαζί με το… ψάρι της για καλό σκοπό

Keywords
Τυχαία Θέματα