Dolly Parton: Διασκευάζει το “Wrecking Ball” της Miley Cyrus

Η Dolly Parton επιστρέφει δισκογραφικό με το 49ο άλμπουμ της καριέρας της, το οποίο κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου.

Το single που ξεχωρίζει είναι η διασκευή της μεγάλης επιτυχίας της βαφτιστήρας της θρυλικής σταρ της country μουσικής, Miley Cyrus, “Wrecking Ball.” Η Dolly Parton

συνεργάστηκε με την popstar, για μια νέα εκτέλεση της επιτυχίας “Wrecking Ball” της Cyrus του 2013 για το επερχόμενο άλμπουμ της Rockstar και το αποτέλεσμα είναι ανατριχιαστικό.

Το ντουέτο αποτίει έναν σύντομο φόρο τιμής στο κλασικό “I Will Always Love You” της Parton και στο mashup που παρουσίασαν οι δυο τους στη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι της Miley τον Ιανουάριο.

Η Parton ανέβασε βίντεο στο Instagram για να γιορτάσει την κυκλοφορία της μουσικής συνεργασίας και εξήγησε γιατί ήθελε να βάλει τη δική της εκδοχή στο τραγούδι.

“Θυμάμαι την πρώτη φορά που άκουσα το ‘Wrecking Ball’, με χτύπησε με τον ίδιο τρόπο όπως την πρώτη φορά που άκουσα το ‘I Will Always Love You’ της Whitney Houston“, είπε η Parton στο κλιπ. “Οδηγούσα, το άκουσα και παραλίγο να τρακάρω. Και όταν άκουσα το ‘Wrecking Ball’, παραλίγο να τρακάρω ξανά. Σκέφτηκα ότι όταν άρχισε το ρεφρέν, ‘It hit me like a wrecking ball’, σκέφτηκα, πόσο σπουδαίο μπορεί να είναι ένα τραγούδι!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton)

Η Parton έγραψε στη λεζάντα ότι όταν άκουσε το κομμάτι “σκέφτηκε πόσο σπουδαίο μπορεί να είναι ένα τραγούδι και πόσο σπουδαία μπορεί να είναι η Miley Cyrus.”

“Σκέφτηκα, πρέπει να έχω αυτό το τραγούδι στο ροκ άλμπουμ μου και πρέπει να βάλω τη Miley να το τραγουδήσει μαζί μου! Το λατρεύω και ελπίζω να το λατρέψετε κι εσείς!” έγραψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα