Gwyneth Paltrow: “To κοινό θα σοκαριστεί αν μάθει ποιους ρόλους απέρριψα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου”

12:44 20/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Gwyneth Paltrow είναι μια από τις διασημότερες ηθοποιούς του κινηματογράφου. Παρόλα αυτά, δεν έχει υποδυθεί τόσο πολλούς ρόλους όσο άλλες συνάδελφοί της. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ήθελε να αφιερωθεί στην οικογένειά της. Όπως αποκάλυψε η επιχειρηματίας, απέρριψε πολλούς ρόλους για να κοντά στα παιδιά της.

Η ιδρύτρια της Goop έχει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin. Την κόρη της, Apple,

και τον γιο της, Moses. Μιλώντας στο «Today with Hoda and Jenna» λοιπόν, ανέφερε ότι το κοινό θα «σοκαριστεί» αν μάθει ποιες ταινίες αναγκάστηκε να απορρίψει λόγω της υποχρέωσής της προς την οικογένειά της.

«Υπήρχαν πολλοί ρόλοι που απέρριψα. Θέλω να πω, είναι αστείο, γιατί δεν μου φάνηκε σαν θυσία εκείνη τη στιγμή. Αλλά αν το κοιτάξω τώρα με τη σημερινή μου γνώση, σκέφτομαι, πως αν οι άνθρωποι ήξεραν ότι δεν έκανα αυτή ή εκείνη την ταινία, θα σοκαρίζονταν αρκετά».

Πράγματι, αφότου απέκτησε παιδιά, έγινε πολύ πιο επιλεκτική σε ό,τι αφορά τους ρόλους της. Αναλάμβανε μόνο δουλειές που την ενθουσίαζαν. Μάλιστα, είχε δηλώσει στο People ότι δεν έχει παίξει σε ολόκληρη ταινία από τότε που γεννήθηκε η κόρη της. Δηλαδή από το 2004. «Πραγματικά απομακρύνθηκα από την υποκριτική όταν γεννήθηκε η Apple. Η τελευταία φορά που έπαιξα σε όλες τις σκηνές μιας ταινίας ήταν όταν ήμουν έγκυος. Όταν τη γέννησα, τα πάντα ένιωσα να επαναπροσδιορίζονται. Σκέφτηκα ότι δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω αυτό τόσο πολύ ως καριέρα. Σίγουρα δεν θέλω να… Δεν πρόκειται να λείπω για μήνες ολόκληρους από την οικογένειά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα