How To: Τι είναι και πώς θα ντυθούμε σαν Mob Wife

17:30 1/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η νέα τάση του TikTok που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας φέτος δεν είναι άλλη από τη Mob Wife. Mια νέα αισθητική στο χώρο της μόδας που αντλεί έμπνευση από… κάτι γνώριμο σε όλες μας. Ενώ φέτος είδαμε τη δημοφιλία της πλούσιας μαμάς να ανεβαίνει με γούνες, επώνυμες τσάντες και άλλα πολυτελή αξεσουάρ στο feed του Instagram μας, το TikTok παρουσιάζει

μια εναλλακτική για να ντυθούμε πλούσια και δυναμικά, αλλά και με τον πιο μαξιμαλιστικό τρόπο. Καμία σχέση δηλαδή με την ήσυχη πολυτέλεια που τελευταία κατακτούσε τον κόσμο.

The Trend

Η τάση αυτή ξεκίνησε τον Ιανουάριο. Εκεί ήταν που η 28χρονη Καναδή TikToker, Κayla Trivieri, δημοσίευσε ένα βίντεο δηλώνοντας: «Η εποχή της καθαρής κοπέλας τελείωσε, εντάξει;» Τι ακριβώς είναι η τάση αυτή; Είναι μια μετάβαση από την καθαρή αισθητική του μινιμαλισμού προς κάτι πιο θορυβώδες. Το mob wife trend υποστηρίζει τα animal prints, τα έντονα κοσμήματα, και τα μεγάλα γούνινα παλτό, αποτελώντας ένα δραματικό αντίδοτο στις τάσεις του Instagram.

@mikaylatoninato

I was honestly made for this #mobwife #mobwifeaesthetic #cleangirl #cleangirlaesthetic #mobwifewinter #style #styletips

original sound – mikayla Πώς θα υιοθετήσουμε την τάση

Για να υιοθετήσετε πλήρως την αισθητική της “Mob Wife”, επιλέξτε ρούχα που αντικατοπτρίζουν την πολυτέλεια και το δράμα. Ένα μεγάλο γούνινο παλτό, ρούχα σε animal print, μεγάλα, έντονα κοσμήματα σε layering και ψηλές μπότες είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Αν ωστόσο, θέλετε περισσότερη έμπνευση δείτε το “The Sopranos” και κάντε focus στο στιλ της Adriana La Cerva. Η Adriana προτιμούσε μοντέρνα, σέξι ρούχα με έντονα χρώματα και μοτίβα. Τα κοντά φορέματα, τα τζιν με έντονα λογότυπα και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια αποτελούν βασικά στοιχεία του στιλ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Sopranos (@thesopranos_fans)

Όσο για το μακιγιάζ, μπορείτε να προσθέσετε μια δόση δράματος και εδώ, με έντονο κόκκινο κραγιόν και έντονες γραμμές eyeliner, για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με έναν πολυτελή, “Mob Wife” τρόπο.

Παρόλο που η τάση φαίνεται πολυτελής, δεν περιορίζεται στα ακριβά ρούχα. Είναι μια ενέργεια, ένας αέρας, με τον οποίο εκφράζουμε την αυτοπεποίθησή μας με θάρρος και σαφήνεια. Είναι η απόδειξη ότι η μόδα μπορεί να είναι διασκεδαστική, δραματική και ταυτόχρονα στιλάτη. Καθώς η τάση αυτή ξεφεύγει πέραν του διαδικτύου, η “Mob Wife” καλεί τον κόσμο να αντικρίσει τη ζωή με έναν νέο, ξεχωριστό τρόπο.

@lyndsijaye

MOB WIFE STYLE GUIDE INSPIRED BY @kayla trivieri #mobwifeaesthetic #mobwifeoutfit #outfitinspo #styleguide #fashiontrends2024 #fashiontok #trendingstyle #furaesthetic #streetchic #itgirlaesthetic

Love In Portofino – Dalida & Raymond Lefèvre Et Son Grand Orchestre

Keywords
Τυχαία Θέματα