Jeff Bridges: Η μάχη του με τον καρκίνο – “Ο όγκος μου έχει συρρικνωθεί”

20:53 23/5/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Jeff Bridges μιλά για την κατάσταση της υγείας του, αφού ανάρρωσε από λέμφωμα non-Hodgkin και σοβαρή νόσηση από COVID-19 το 2021.

Μιλώντας στο People πέρυσι για τη μάχη του με τον καρκίνο, είπε ότι για πρώτη φορά ανακάλυψε έναν όγκο, ενώ έκανε γυμναστική. “Ήταν ένας όγκος 30×23 εκατοστά στο σώμα μου. Σαν ένα παιδί μέσα στο σώμα μου. Δεν πονούσε ή κάτι τέτοιο”, δήλωσε στο PEOPLE

πέρυσι.

Τώρα, ο 73χρονος Bridges είπε σε συνέντευξή του στο AARP πως ο όγκος έχει συρρικνωθεί “στο μέγεθος μπίλιας” έπειτα από χημειοθεραπεία με έγχυση και χημειοθεραπεία από το στόμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeff Bridges (@thejeffbridges)

Τον Ιανουάριο του 2021, παραλίγο να πεθάνει όταν προσβλήθηκε από κορονοϊό. Η χημειοθεραπεία είχε αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό του σύστημα και ο ιός τον χτύπησε σκληρά. “Η σύζυγός μου Sue ήταν ο απόλυτος πρωταθλητής μου”, είπε στο AARP. “Αγωνίστηκε πραγματικά για να με κρατήσει μακριά από τον αναπνευστήρα. Δεν ήθελα να είμαι σε αυτόν, και οι γιατροί δεν συμφωνούσαν απαραίτητα, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη.”

Ο Bridges πέρασε σχεδόν πέντε μήνες στο νοσοκομείο και τελικά υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία. Τώρα, αισθάνεται καλά τις περισσότερες ημέρες και έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Old Man, σύμφωνα με το AARP.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeff Bridges (@thejeffbridges)

“Είμαι τόσο ευλογημένος που έχω αυτό το καστ“, είπε στο περιοδικό. “Το να επιστρέφεις σε αυτό που σε αναζωογονεί, είναι υπέροχο συναίσθημα, φίλε.”

Μετά την εμπειρία του με τον καρκίνο, ο Bridges αισθάνεται ευγνώμων που είναι ζωντανός και η υποκριτική έχει έναν σημαντικό σκοπό: “Αισθάνομαι ότι οι καιροί απαιτούν από εμάς να είμαστε όσο το δυνατόν πιο δημιουργικοί. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε κάτι όμορφο, όπως κάνουμε στις ταινίες.”

Keywords
Τυχαία Θέματα