Keanu Reeves: Ανησυχία για τον σταρ μετά την εμφάνιση με πατερίτσες

09:43 26/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ανησυχία προκαλούν οι φωτογραφίες του Keanu Reeves που τον απεικονίζουν να περπατά με πατερίτσες στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας. Ο 59χρονος σταρ εθεάθη με πατερίτσες και μια παγοκύστη στο γόνατό του, στη διάρκεια διαλείμματος από τα γυρίσματα της ταινίας Good Fortune με συμπρωταγωνιστή τον Seth Rogen.

Lights Camera Action #Keanureeves pic.twitter.com/HFtvkP3zTy

K⃣ A⃣ L⃣ L⃣ E⃣ (@kallewickans) January 26, 2024

Ο Reeves φωτογραφήθηκε στο πλατό στο Λος Άντζελες να περπατάει με τις πατερίτσες, ενώ ο Rogen, κοίταζε το τηλέφωνό του. Η εικασία είναι ότι ο Reeves τραυματίστηκε στα γυρίσματα αν και δεν υπήρξε ανακοινωση από την εταιρεία παραγωγής.

Ο Aziz Ansari σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην ταινία Good Fortune, μαζί με τους Reeves, Rogen και Keke Palmer. Η υπόθεση της κωμικής ταινίας παραμένει μυστική.

Keanu Reeves, On The Movie Set Of His New Film 'Good Fortune', Got A Rude Awakening… A Serious Injury. pic.twitter.com/ADeHPgBOmE

— #PosLog (@pos_log) January 26, 2024

Η ταινία ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2023. Τότε ο πρόεδρος του κινηματογραφικού ομίλου της Lionsgate, Joe Drake, δήλωσε στο Deadline: “Έχουμε πράγματι καλή τύχη με αυτή την ταινία. Λατρεύουμε το σενάριο και πιστεύουμε ακράδαντα στον Aziz τόσο ως ερμηνευτή όσο και ως σκηνοθέτη. Και όταν προσθέτετε τον Seth και τον Keanu – δύο απίστευτα ταλέντα παγκόσμιας κλάσης – να πρωταγωνιστούν μαζί με τον Aziz, αυτή η ταινία έχει τη δυνατότητα να είναι μια πολύ ξεχωριστή ταινία για εμάς”.

Λίγο μετά την ανακοίνωση, η παραγωγή διακόπηκε τον Μάιο λόγω της απεργίας των σεναριογράφων, ανέφερε το Hollywood Reporter.

Keywords
Τυχαία Θέματα