Kourtney Kardashian: Στην επίθεση έπειτα από σχόλιο hater για το σώμα της

22:40 19/4/2024 - Πηγή: InStyle

H Kourtney Kardashian αποδέχεται το σώμα της ακριβώς όπως είναι, ιδίως λίγους μήνες μετά τον τοκετό. Η μεγαλύτερη αδελφή των Kardashian γιόρτασε τα 45α της γενέθλια και οι αγαπημένοι της άνθρωποι της ευχήθηκαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Η Kim Kardashian θέλοντας να τιμήσει την αδελφή της ανέβασε ένα παλαιοτερο στιγμιότυπο όπου οι τρεις αδελφές απολάμβαναν τις οικογενειακές διακοπές τους. Όπως έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα: “Σε αγαπώ και ανυπομονώ για άλλα 45 χρόνια μαζί! Θα θυμάμαι ιδιαίτερα αυτό το τελευταίο ταξίδι με την αδελφή

μας, όπου όλα τα παιδιά μας έκαναν πάρτι χορού μέχρι να λιποθυμήσουν, όπως κάναμε όλοι μας όταν μεγαλώναμε! Σε γιορτάζω σήμερα και σου είμαι ευγνώμων για πάντα που έδινες πάντα τις καλύτερες συμβουλές που θα μπορούσε να δώσει μια αδελφή!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Οι τρεις Kardashian ποζάρουν με μπικίνι στην ακρογιαλιά. Ένας ακόλουθος σχολίασε με αγένεια το στιγμιότυπο κάτι που η Kourtney δεν αγνόησε.

Υποθέτοντας ότι η εορτάζουσα θα θεωρούσε ότι η φωτογραφία αυτή δεν ήταν κολακευτική για την ίδια, ο hater έγραψε: “Τώρα ξέρετε ότι δεν θα της αρέσει αυτή η φωτογραφία… lol είναι τα γενέθλιά της, Kim… lol”.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Kourtney απάντησε: “Λατρεύω αυτήν τη φωτογραφία! Είμαι εγώ και οι αδελφές μου που περνάμε τις καλύτερες στιγμές σε ένα ταξίδι με τα παιδιά μας… και οι αναμνήσεις θα κρατήσουν για πάντα! Και ΑΓΑΠΩ αυτό το σώμα που μου χάρισε τα 3 μεγάλα μωρά μου και το μικρό μου αγοράκι”, πρόσθεσε.

Η Kourtney έχει τους γιους Mason, 14, και Reign, 9, και την κόρη Penelope, 11, με τον πρώην της, Scott Disick, ενώ απέκτησε ένα αγοράκι με τον σύζυγό της, Travis Barker, τον Νοέμβριο του 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα