Low rise jeans: Πώς να εντάξετε τα χαμηλόμεσα παντελόνια στα looks σας, χωρίς να φαίνονται ξεπερασμένα

10:05 26/2/2022 - Πηγή: InStyle

Από τη στιγμή που ο οίκος Miu Miu επανάφερε στην πασαρέλα τη χαμηλή μέση, πρωταγωνιστεί κυριολεκτικά παντού. Κι ακόμα κι αν πρόκειται για αμφιλεγόμενο trend, με τους υποστηρικτές να είναι όσοι και οι haters, θα πρέπει να το συνηθίσουμε, γιατί τα χαμηλόμεσα παντελόνια ήρθαν για να μείνουν. Πώς λοιπόν θα φορέσουμε τη συγκεκριμένη τάση χωρίς να φαίνεται «παλιομοδίτικη»;

Instagram @annawinck

Στην ουσία υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι για να φορέσουμε ένα low

rise jean παντελόνι. Καλύπτοντας ή αποκαλύπτοντας την κοιλιά. Στην πρώτη περίπτωση, το trick είναι να βάλουμε το top μέσα από το παντελόνι, έτσι ώστε να δείξουμε ό,τι ακριβώς πρόκειται για ένα χαμηλόμεσο παντελόνι (κι άρα είμαστε στιλάτες γιατί ξέρουμε τι κυκλοφορεί!).

Από την άλλη, αν επιλέξουμε να αποκαλύψουμε την κοιλιά, μπορούμε να το κάνουμε με τρόπο ώστε είτε να φαίνεται ολόκληρη με ένα brallete ή ένα πολύ κοντό top ή απλά να δείξουμε αφαλό. Και οι δύο τρόποι μπορούν κάλλιστα να αναδείξουν το παντελόνι και… τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς.

Instagram @didistoneInstagram @emilisindlev

Επιλέξτε ένα παντελόνι σε φαρδιά γραμμή και αποφύγετε με κάθε τρόπο ένα low rise skinny jean. Αυτό θα το έκανε να δείχνει σαν να ήρθε από άλλη εποχή και όχι, δεν θα το αποκαλούσαμε vintage αλλά παλιομοδίτικο.

Δημιουργείστε ένα total 00s look. Εξάλλου από εκεί προήλθε και η χαμηλόμεση τάση. Συνδυάστε το παντελόνι σας με tie-dye prints, top με cartoons και animations και θα είστε αδιαμφησβήτητα το πιο cool kid της αίθουσας.

Instagram @edielbertyroseInstagram @couturekulten

Ή αν τα extreme και τόσο παιδικά outfits δεν κάνουν για εσάς, μπορείτε πάντα να υιοθετήσετε την τάση που ανέδειξε ο σχεδιαστής Alexander McQueen. Low rise παντελόνια και δερμάτινα. Συγκεκριμένα, επιλέξτε μια μαύρη leather καμπαρντίνα, φορέστε ένα κοντό στενό top και το αγαπημένο σας χαμηλόμεσο παντελόνι. Το απόλυτο badass look που όλοι θα ζηλέψουν.

Instagram @annawinck

Keywords
Τυχαία Θέματα