New Issue Teaser: Τι θα διαβάσουμε στο νέο τεύχος InStyle που κυκλοφορεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου μαζί με τη Realnews

13:56 21/9/2023 - Πηγή: InStyle

Το περιοδικό InStyle Οκτωβρίου κυκλοφορεί στα περίπτερα αύριο, 24 Σεπτεμβρίου με την εφημερίδα Realnews.

Ο μεσαίος μήνας του φθινοπώρου είναι και ο καθοριστικότερος για το back to school/work/basics και γενικώς, σηματοδοτεί την επιστροφή στην καθημερινότητα. Απομακρυνόμαστε από τις υπερβολές που σπέρνει το καλοκαίρι και αρχίζουμε να περπατάμε με σταθερά και αποφασιστικά βήματα προς τον χειμώνα. Στη φαρέτρα μας και αυτή τη σεζόν

έχουμε τη μόδα, την ομορφιά και τους λαμπερούς ανθρώπους που γίνονται παράδειγμα για εμάς.

Έτσι, σε αυτό το τεύχος η Ελεονώρα Μελέτη πρωταγωνιστεί και αποδεικνύει το πόσο γοητευτική μπορεί να γίνει η γυναικεία φύση όταν παντρεύεται με δυναμισμό και ισχυρό νου. Επίσης, σας αφήνουμε να απολαύσετε ακόμα μια συνέντευξη με μια υπέροχη γυναίκα, την ηθοποιό Σοφία Φαραζή, η οποία φόρεσε τις τάσεις της σεζόν και πόζαρε υπέροχα στο φωτογραφικό φακό του εντύπου. Ένα από τα highlights της έκδοσης αυτής, είναι φυσικά ο διάλογος που κάναμε με τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας, Μαίρη Κατράντζου, η οποία μιλά για την αφετηρία της επαγγελματικά, για το όραμα που έχει για το μέλλον, για το επιχειρείν του σήμερα, τη μαγεία της μητρότητας και last but not least τη νέα f/w συλλογή της.

Και ενώ οι εβδομάδες μόδας «τρέχουν» από πόλη σε πόλη, το InStyle Greece φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του μοναδικού Giorgio Armani, ο οποίος παρουσίασε τη νέα του συλλογή «One Night Only Venezia», παρουσία λίγων και εκλεκτών επωνύμων και όπως ήταν αναμενόμενο απέσπασε, για ακόμα μία φορά, διθυραμβικές κριτικές για τη νέα couture συλλογή του για τη σειρά Armani Privé που μαρτυρά την αγάπη του για τον κινηματογράφο και την Βενετία.

Και επειδή είναι αυτή η στιγμή, που οι τάσεις της μόδας πρέπει να ανανεωθούν και εμείς οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τα f/w trends, σας μυούμε στον κόσμο των y2k, leather, dark romance, punk μεταξύ άλλων, για να είστε πάντα πλήρως ενημερωμένες για το τι θα πρωταγωνιστήσει στις πασαρέλες αυτής της σεζόν.

Πιο αναλυτικά….

Ανέλπιστα ειλικρινής, χειμαρρώδης, με μια ευθύτητα που σε εκπλήσσει ευχάριστα και με αμεσότητα λόγου που σε κάνει να νιώθεις άνετα μαζί της, η Ελεονώρα Μελέτη είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις και πολλά άλλα που αδημονείς να ανακαλύψεις.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Νικόλας Μάστορας / Styling: Στέφανος Ζαούσης / Μακιγιάζ-Μαλλιά: Θάνος Βογιατζής

Η ηθοποιός Σοφία Φαραζή είναι αγαπητή στο ευρύ κοινό και ξέρουμε ακριβώς το γιατί. Δείτε κι εσείς οι ίδιοι διαβάζοντας τη συνέντευξη στο τεύχος μας.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Πάνος Γιαννακόπουλος / Styling: Ναταλία Μπαλτά/ Μακιγιάζ-Μαλλιά: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου

Ο σχεδιαστής Giorgio Armani μιλά αποκλειστικά στο InStyle Greece κατά τη διάρκεια του τριήμερου event του, “One Night Only Venezia”.

O Giorgio Armani στο σκάφος του, «Main», με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Bενετίας – Credit: German Larkin/Armani

Φέρνουμε από τις μεγάλες πρωτεύουσες της μόδας τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Credit: InStyle Greece

Η σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου σε μια απολαυστική συνέντευξη.

Credit: InStyle Greece

Στην transitional season ντυνόμαστε έξυπνα συνδυάζοντας φθινοπωρινά trends με κομμάτια που φορέσαμε το καλοκαίρι.

Credit: InStyle Greece

Δεν υπάρχει καταλληλότερο ύφασμα από το τζιν για να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο και να συνθέσουμε τα πιο κομψά double denim looks.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Michael Orlik / Styling: Edgar Balseca Almagor / Marc Juan Comunicación: Fashion Agency

Πέρλες και ταγέρ με παρονομαστή την κομψότητα ορίζουν το νέο french chic.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Elena Belousova / Styling: Ekaterina Dmitrieva / Marc Juan Comunicación: Fashion Agency

Και τέλος, ακόμα ένα fashion editorial όπου το road life γίνεται η πηγή έμπνευσης του biker στιλ.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Kate Kondratieva / Styling: Nikita Kahn / Marc Juan Comunicación: Fashion Agency

Keywords
Τυχαία Θέματα