Paris Hilton – Nicole Richie: Θα κάνουν reunion με το “Simple Life”; – Οι αινιγματικές αναρτήσεις

22:06 12/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ποιος δεν θυμάται τις περιπέτειες που έζησαν μαζί η Paris Hilton και η NIcole Richie;

Το δίδυμο που έγινε γνωστό σε κάθε σπίτι χάρη στο reality “The Simple Life” στις αρχές της δεκαετίας του 2000, θα ενώσει τις δυνάμεις του ξανά! Σύμφωνα με πληροφορίες του PEOPLE η Hilton και η Richie,

θα επανενωθούν για μια ολοκαίνουργια reality TV σειρά.

Περισσότερα από 16 χρόνια μετά το τέλος της αρχικής τους εκπομπής, η οποία τις έδειχνε να διασχίζουν τις Ηνωμένες Πολιτείες αναλαμβάνοντας διάφορες δουλειές και, τελικά, να εισέρχονται στον κόσμο των επιχειρήσεων, από το 2003 έως το 2007.

Στις 8 Μαΐου, η Richie πυροδότησε φήμες για μια πιθανή επανένωση μεταξύ της ίδιας και της Hilton. Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που έδειχνε ένα κολάζ φωτογραφιών των δυο τους από την εκπομπή.

Oι αινιγματικές αναρτήσεις

“Από την 1η μέρα: Sill και Bill ,” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, την οποία η Hilton αναδημοσίευσε στα δικά της Instagram Stories.

“Sanasaaaa ,” σχολίασε η Hilton την ανάρτηση.

Παράλληλα, τον Δεκέμβριο γιόρτασαν την 20η επέτειο της πρεμιέρας του The Simple Life, καθώς η Hilton το χαρακτήρισε “την εκπομπή που τα ξεκίνησε όλα” σε μια ανάρτηση στο Instagram.

“Τα γυρίσματα αυτής της σειράς με την @nicolerichie ήταν υπέροχα. ‘Έζησα τις πιο ξεκαρδιστικές και εμβληματικές στιγμές στη ζωή μου.,” έγραψε στη λεζάντα. Επίσης, μοιράστηκε φωτογραφίες από την εκπομπή. “Είμαι τόσο τυχερή που έχω αυτές τις υπέροχες αναμνήσεις!!”έγραψε η Hilton.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Ωστόσο, η πιθανότητα επιστροφής στο reality series ήταν εδώ και καιρό ένα ερωτηματικό τόσο για τη Richie όσο και για τη Hilton. Μάλιστα η Paris Hilton έκανε στους θαυμαστές της μια δημοσκόπηση στο Twitter, ρωτώντας, “Να επιστρέψει το #TheSimpleLife;”

Φυσικά, οι περισσότεροι followers της απάντησαν “ναι”. Aναμένουμε να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί αυτό το reunion!

Keywords
Τυχαία Θέματα