Rob Lowe: Γιορτάζει 33 χρόνια νηφαλιότητας και στέλνει μήνυμα ελπίδας και χαράς

13:16 11/5/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Rob Lowe γιορτάζει ένα σημαντικό ορόσημο.

Ο 59χρονος σταρ ανέβασε μια φωτογραφία του όπου ποζάρει μέσα στη θάλασσα με φόντο ένα εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα ανακοινώνοντας ότι γιορτάζει 33 χρόνια νηφαλιότητας.

“Αν εσύ ή κάποιος που γνωρίζεις κάποιον που παλεύει με οποιαδήποτε μορφή εθισμού: η ελπίδα και η χαρά σε περιμένουν, αν το θέλεις και είσαι πρόθυμος να δουλέψεις γι’ αυτό!”, πρόσθεσε στη λεζάντα, επισημαίνοντας ότι ότι έχει “βρει την ανάρρωση” και ζει μια ζωή “γεμάτη αγάπη,

οικογένεια, Θεό, ευκαιρίες, φίλους, δουλειά, σκύλους και διασκέδαση.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Lowe (@roblowe)

Πολλοί από τους ακολούθους του Lowe έσπευσαν να τον συγχαρούν και να προσφέρουν τη στήριξή τους στον σταρ, συμπεριλαμβανομένου και του 27χρονου γιου του John Owen Lowe.

Εκτός από τον John, ο Lowe είναι επίσης πατέρας του 29χρονου Matthew Edward Lowe, τον οποίο έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Sheryl Berkoff, την οποία χαρακτήρισε την έμπνευση πίσω από το ταξίδι της νηφαλιότητας, κατά την παραλαβή βραβείου από το Ιδρύμα Brent Shapiro, το 2015.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Lowe (@roblowe)

“Με ενέπνευσε να γίνω νηφάλιος”, εξήγησε κατά την παραλαβή του βραβείου. “Ανέχτηκε τα ελαττώματα του χαρακτήρα μου, όπως το λένε. Στη νηφαλιότητα, τα μαθήματα συνεχίζουν να έρχονται, αν είσαι αρκετά τυχερός να είσαι μαζί της τόσο καιρό όσο εγώ. Μου συμπαραστάθηκε σε όλα αυτά. Και σ’ αγαπώ πάρα πολύ.”

Keywords
Τυχαία Θέματα