Robert De Niro: Γιόρτασε τα 80ά του γενέθλια με ένα… αστεράτο δείπνο

10:47 18/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ο θρυλικός Robert De Niro γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα ξεχωριστό δείπνο, όπου παρευρέθησαν τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας showbiz..

Η οικογένεια και οι στενοί του φίλοι έφθασαν στη Νέα Υόρκη για το εορταστικό δείπνο με αφορμή τα 80ά γενέθλια του De Niro. Στο πλευρό του πάντα η αγαπημένη του και μητέρα του

έβδομου παιδιού του σταρ, Tiffany Chen.

Ο Paul McCartney και η σύζυγός του Nancy Shevell απόλαυσαν μια βραδιά ραντεβού στο πάρτι γενεθλίων του De Niro, καθώς εθεάθησαν να κατευθύνονται στο εστιατόριο. Ο διάσημος σκηνοθέτης Francis Ford Coppola ήταν επίσης στο hotspot της Νέας Υόρκης για να ευχηθεί στον σταρ για την ξεχωριστή του μέρα.

Robert De Niro Joined by Girlfriend Tiffany Chen at His 80th Birthday Party (Photos) – https://t.co/p33Ily0qaI ##news ##celebgossip ##latestnews

— StarsNews (@DatesStarshine) August 18, 2023

Το PEOPLE επιβεβαιώνει ότι ο δημιουργός της σειράς Star Wars, George Lucas, ο ηθοποιός του Pulp Fiction, Christopher Walken και ο ακτιβιστής των πολιτικών δικαιωμάτων Al Sharpton ήταν επίσης παρόντες.

Η λίστα των καλεσμένων με τους σταρ δεν σταμάτησε εκεί. Το “παρών” έδωσε ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo, ο οποίος εμφανίστηκε με μια vintage κόκκινη BMW την οποία πάρκαρε ο ίδιος. Στο σουαρέ εθεάθη και ο συμπρωταγωνιστής του De Niro στο “A Bronx Tale”, Chazz Palminteri. Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει ο στενός συνεργάτης του σταρ, Martin Scorsese, ο οποίος υπέγραψε αυτόγραφα μπαίνοντας στο εστιατόριο.

ALSO https://t.co/gFtY2bRg5s Robert De Niro’s girlfriend Tiffany Chen, 45, brings baby Gia to actor’s star-studded 80th birthday celebration with A-Listers Paul McCartney, George Lucas and Francis Ford Coppola in tow ~ Story Below #USA #News https://t.co/xplD8XgP7G

— Follow @JodyField (@JodyField) August 18, 2023

Παρόντες επίσης ήταν οι David Blaine, Bette Midler και Jane Krakowski. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η κόρη του Drena De Niro μοιράστηκε μια γλυκιά ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα γενέθλια του πατέρα της. “Ευτυχισμένα 80ά ξέρεις ποιος!” πρόσθεσε η Drena σε μια αναδημοσίευση ενός ασπρόμαυρου πορτραίτου που ανέβασε η Debi Mazar στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Debi Mazar (@debimazar)

“Χρόνια πολλά Bob! Σου εύχομαι χρόνια πολλά για τα 80ά γενέθλιά σου! Πολλή αγάπη σε σένα και την οικογένεια!“

Keywords
Τυχαία Θέματα