Russell Crowe: Δήλωση-βόμβα από τον σταρ – “Δεν θα ξανακούσετε ποτέ για εμένα”

10:27 5/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Russell Crowe σκέφτεται να θέσει τέλος στη λαμπερή καριέρα του στην υποκριτική έπειτα από τέσσερις δεκαετίες στη βιομηχανία του θεάματος.

Ο 59χρονος σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε στο 57ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι στην Τσεχία ότι σκέφτεται να αποσυρθεί, σύμφωνα με το Variety.

Ο Crowe σημείωσε ότι γερνά στη δουλειά και σκέφτηκε το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

@RussellCrowe

Crystal Globe Karlovy Vary International Film Festival @KVIFF pic.twitter.com/BbzWLbJYq6

— Dorothea Ostra (@DorothyOstra) July 4, 2023

“Στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και λες: Ποιος στο διάολο είναι αυτός;’‘ είπε στους δημοσιογράφους στο φεστιβάλ. “Βρίσκομαι σε αυτήν την περίοδο τώρα.”

Ο πρωταγωνιστής του Gladiator συνέχισε να ζυγίζει τις επιλογές του, σημειώνοντας ότι ο 85χρονος σκηνοθέτης Ridley Scott συνεχίζει το έργο του καθώς γερνά. “Θα πάρω ως πρότυπο τον Ridley Scott: Εξακολουθεί να ανακαλύπτει νέα πράγματα στη δουλειά του. Ή απλά θα σταματήσω και δεν θα ξανακούσετε ποτέ για εμένα“, συνέχισε.

“Δεν έχω αποφασίσει τι θα γίνει. Αυτές είναι δύο πολύ έγκυρες επιλογές.”

Ο Crowe μπορεί επίσης να θέλει να κάνει ένα βήμα πίσω από το Χόλιγουντ καθώς σταθεροποιεί τη σχέση του με την Britney Theriot, η οποία ήταν επίσης παρούσα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Russell Crowe (@russellcrowe)

Η 31χρονη στάθηκε στο πλευρό του καθώς ο ηθοποιός που γεννήθηκε στη Νέα Ζηλανδία παρέλαβε μια σημαντική τιμή την Παρασκευή. Ο Crowe κέρδισε την Κρυστάλλινη Σφαίρα κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του φεστιβάλ. Το ζευγάρι είναι αχώριστο τους τελευταίους μήνες και έχουν ταξιδέψει μαζί σε όλο τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα