Scott Stapp: Διαζύγιο για τον frontman των Creed έπειτα από 18 χρόνια γάμου

11:08 12/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο frontman των Creed Scott Stapp και η σύζυγός του, Jaclyn, παίρνουν διαζύγιο ύστερα από 18 χρόνια γάμου, ενώ το συγκρότημα πρόκειται να επανασυνδεθεί σε περιοδεία για πρώτη φορά έπειτα από μια δεκαετία.

“Από σεβασμό προς την οικογένειά τους, ο Scott σκοπεύει να περάσει αυτή τη δύσκολη στιγμή ιδιωτικά”, δήλωσε εκπρόσωπος του Stapp στο People.

Ο χωρισμός δεν είναι κάτι απροσδόκητο και ξαφνικό, καθώς κρίση υπήρχε εδώ

και χρόνια. Αρχικά η Jaclyn κατέθεσε αίτηση διαζυγίου εναντίον του rocker τον Ιούνιο του 2022, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία, όπως μεταδίδει το Page Six.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jaclyn Stapp (@jaclynstapp)

Η αίτηση της Jaclyn αποσύρθηκε σύντομα, αλλά ο τραγουδιστής ακολούθησε τον Μάιο του 2023.

“Ο Scott και η Jaclyn είχαν αποφασίσει ότι ο γάμος τους είχε τελειώσει, αλλά συνέχισαν να προσπαθούν να τα καταφέρουν”, δήλωσε πηγή στο πρακτορείο. Το TMZ ήταν το πρώτο που ανέφερε το χωρισμό.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, την κόρη Mia, 17 ετών, και τους γιους Daniel, 13 ετών, και Anthony, 6 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jaclyn Stapp (@jaclynstapp)

Ο rocker έχει επίσης έναν γιο, τον Jagger, 25 ετών, με την πρώτη του σύζυγο Hilaree Burns.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι τα παιδιά του ζευγαριού είναι η προτεραιότητα καθώς το ζευγάρι προχωρά στη διαδικασία του διαζυγίου. Η Jaclyn “αντιμετώπισε μια μακρά μάχη στη σχέση της με τον Scott και, παρά το γεγονός ότι δεν οραματίστηκε ποτέ ότι θα τον χώριζε μια μέρα, αποφάσισε να προχωρήσει”, δήλωσε στο Μέσο εκπρόσωπος του μοντέλου.

Ο Stapp, 50 ετών, και η Jaclyn, 43 ετών, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2006 σε ένα γκαλά για την Ένωση Μυϊκής Δυστροφίας στη Νέα Υόρκη, παντρεύτηκαν αργότερα την ίδια χρονιά. Ο τραγουδιστής του “One Last Breath” μοιράστηκε πρόσφατα πώς η σύζυγος και τα παιδιά του τον βοήθησαν να μάθει τι σημαίνει οικογένεια μετά από μια δύσκολη παιδική ηλικία.

“Δεν είχα ποτέ μια τέτοια οικογένεια. Πραγματικά μου έδειξαν τι σημαίνει οικογένεια, και το να στηρίζει ο ένας τον άλλον και να μένουμε ενωμένοι”, δήλωσε ο Stapp στο People τον Μάρτιο. “Σίγουρα είναι κάτι που με έχει επηρεάσει και από το οποίο έχω μάθει, και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να το μεταφέρουμε αυτό στη ζωή μου, ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα