Shakira-Lucien Laviscount: Ερωτήματα σχετικά με τη σχέση τους -“Τον βλέπει περιστασιακά”

13:38 13/4/2024 - Πηγή: InStyle

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι οι τρυφερές σκηνές της Shakira με τον Lucien Laviscount στο βίντεο κλιπ, οδήγησαν σε ένα νέο ειδύλλιο! Φαίνεται όμως πως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από αυτή τη σχέση. Λίγο καιρό πριν οι φίλοι της είχαν εκφράσει κάποιες ανησυχίες. Αποκάλυψαν πώς φοβούνται ότι ο ηθοποιός είναι με τη Shakira μόνο για τη φήμη. Τα ερωτηματικά όμως για τη σχέση τους συνεχίζονται. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε πηγή στο Us Weekly, δεν έχουν προσδιορίσει ακόμη

τη σχέση τους.

«Τον βλέπει περιστασιακά», λέει η πηγή. Η 47χρονη μουσικός, «εξεπλάγην ευχάριστα από το πόσο γοητευτικός και αστείος ήταν». «Η Shakira και o Lucien δεν μπαίνουν ακόμα σε κάτι σοβαρό» πρόσθεσε μεταξύ άλλων η συγκεκριμένη πηγή.

Μια δεύτερη πηγή λέει στο Us ότι η τραγουδίστρια είναι «χαρούμενη» με την πορεία των πραγμάτων μεταξύ της και του ηθοποιού του Emily in Paris. «’Εχουν μια χαλαρή και παιχνιδιάρικη σχέση. Εκείνος είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της», αποκαλύπτει μια άλλη πηγή.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του βίντεο, η Shakira εθεάθη στη Νέα Υόρκη μαζί με τον ηθοποιό σε ένα ρομαντικό δείπνο. «Η γνωριμία τους έρχεται μετά από έναν «δύσκολο χρόνο» μετά τον χωρισμό της από τον Pique. Αλλά έχει προχωρήσει και νιώθει καλύτερα από ποτέ» προσθέτει η δεύτερη πηγή.

Τι αποκάλυψε η Shakira για τον χωρισμός της με τον Pique

«Ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου», αποκάλυψε η Shakira τον Σεπτέμβριο του 2022. «Απίστευτα δύσκολο. Προσπάθησα να κρύψω την κατάσταση από τα παιδιά μου. Προσπαθούσα να το κάνω για να τα προστατεύσω. Aυτή είναι η αποστολή μου στη ζωή». Περιέγραψε τους τελευταίους μήνες ως τους «πιο σκοτεινούς της ζωής της» καθώς ο χωρισμός ήρθε εν μέσω της κακής υγείας του πατέρα της και μιας έρευνας για φοροδιαφυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα