Sophie Turner: Παιχνίδια στο χιόνι με τον Peregrine Pearson μετά το διαζύγιο από τον Joe Jonas

11:30 30/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Sophie Turner είναι κυριολεκτικά η βασίλισσα του Βορρά. Η ηθοποιός απολαμβάνει τις χειμερινές διακοπές της σε ειδυλλιακό προορισμό με τον φημολογούμενο νέο σύντροφό της και την παρέα της.

Η σταρ του Game of Thrones ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από το πρόσφατο ταξίδι της για σκι με φίλους. Στο πλευρό της ο Peregrine Pearson. Η πρώτη εικόνα στο Instagram

έδειχνε την 27χρονη Turner και τον 29χρονο Pearson να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον σε έναν αναβατήρα σκι μαζί με τους φίλους τους Rupert Gorst και Amadea Kimmins.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Περισσότερες φωτογραφίες την έδειχναν να τρέχει στο χιόνι με μια ροζ φόρμα και να χορεύει με φίλους σε ένα χιονοδρομικό κέντρο.

Η τελευταία φωτογραφία έδειχνε την Turner μ’ ένα αποκαλυπτικο μπικινι, σε μια εσωτερική πισίνα, με μια εκπληκτική χειμωνιάτικη θέα πίσω της. Η ανάρτηση δεν διευκρινίζει πού έκαναν διακοπές η Turner και οι φίλοι της.

Έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από τότε που η Turner εθεάθη για πρώτη φορά με τον Pearson, έναν Βρετανό αριστοκράτη. Φωτογραφήθηκε να φιλάει τον Pearson τον Νοέμβριο, αφού ο Joe Jonas κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο.

Η Turner παντρεύτηκε τον Jonas, το 2019, αλλά επιβεβαίωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν το περασμένο φθινόπωρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα