Uma Thurman: Γιορτάζει τα 54α γενέθλιά της – Η σπάνια εικόνα με την 11χρονη κόρη της

19:07 1/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Uma Thurman γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της και είχε κοντά της τους πιο αγαπημένους της ανθρώπους. Η σταρ έσβησε τα κεράκια της σοκολατένιας τούρτας και πόζαρε για ένα insta story θέλοντας να ευχαριστήσει τους ακολούθους της για την αγάπη τους.

Το εντυπωσιακό ήταν ότι αντί για κεριά -που περιορίστηκαν στα τέσσερα- αυτό που έσβησε η Thurman ήταν η λέξη “ό,τι να ‘ναι” (WHATEVER), αποδεικνύοντας άλλη μια φορά τον αντισυμβατικό

της χαρακτήρα.

Η υποψήφια για Όσκαρ και Emmy έγραψε στο Instastory της: “Ευγνώμων για όλη την αγάπη!”.

Στο πλευρό της εορτάζουσας βλέπουμε την 11χρονη κόρη της Luna Thurman-Busson, την οποία απέκτησε κατά τη διάρκεια της επταετούς σχέσης της με τον δισεκατομμυριούχο πρώην αρραβωνιαστικό της Arpad Busson, η οποία έληξε το 2014.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή τώρα, η Uma Thurman πυροδότησε φήμες για ειδύλλιο με τον ιδρυτή της Apeiron Investment Group, Christian Angermayer, όταν παρευρέθησαν στο TIME100 Gala στο Lincoln Center του Μανχάταν την περασμένη Παρασκευή.

Ο γεννημένος στη Γερμανία και εγκατεστημένος στο Λονδίνο δισεκατομμυριούχος ξεκίνησε τον δικό του εορτασμό των 46ων γενεθλίων του, στην επίσημη εκδήλωση στο Frederick P. Rose Hall.

Keywords
Τυχαία Θέματα