Αυτές οι εμφανίσεις θα σας πείσουν να φορέσετε κι εσείς μπαλακλάβα

Όταν πρωτοεμφανίστηκε η balaclava στον χώρο της μόδας, τα συναισθήματά μας ήταν ανάμικτα. Κάποιοι την αντιλαμβάνονταν ως μια εκκεντρική επιλογή, ενώ άλλοι την αντιμετώπιζαν με αμηχανία. Τώρα, όμως, η balaclava έχει κατακτήσει τη θέση της στα αξεσουάρ που θέλουμε να έχουμε αποκτήσουμε διακαώς. Ας δούμε πώς αυτό το «περίεργο» κομμάτι έγινε πηγή έμπνευσης για πέντε εκπληκτικές εμφανίσεις.

Balaclava looksΛευκές φόρμες, mutton και balaclavaΛεοπάρ παντελόνι, μοβ γούνα και balaclavaΒινύλ, cowboy boots
και balaclavaTeddy παλτό, parachute pants και balaclavaΨηλοτάκουνες μπότες, ροζ παλτό και balaclava… κουνελάκιΛευκή στα χιόνια

Αναδείξτε τον χειμερινό σας καλλιτεχνικό εαυτό με ένα σύνολο που συνδυάζει την άνεση των λευκών φορμών με τη ζεστασιά του mutton jacket. Η balaclava προσθέτει μια δόση μυστηρίου, καθιστώντας την εμφάνισή σας αξέχαστη και αρκεί για να διατηρήσει την απαραίτητη ζεστασιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sonia Lyson (@sonialyson)

Ζωηρό mix&match

Φέρτε ζωντάνια στο χειμερινό σκηνικό με αυτήν τη συνδυαστική επιλογή. Το λεοπάρ παντελόνι συναντά τη μοβ γούνα, ενώ η balaclava αναδεικνύει τα χρώματα δημιουργώντας ένα σύνολο που ξεχωρίζει με το θάρρος του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen)

Night out με balaclava

Ξεπερνάμε τα σύνορα της κλασικής βραδινής ένδυσης με αυτό το ανατρεπτικό σύνολο. Το βινύλ, οι καουμπόικες μπότες και η balaclava δημιουργούν μια σύνθεση που ενώνει το στιλ με το εκκεντρικό, την τόλμη με την γοητεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariola Homoncik (@mariolahomoncik)

Cozy bear

Ζεστασιά και άποψη ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτό το outfit. Το teddy παλτό και τα parachute pants προσφέρουν άνεση, ενώ η balaclava προσθέτει το ανατρεπτικό στοιχείο που κάνει τη διαφορά. Αυτό θα πει ζεστασιά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sonia Lyson (@sonialyson)

Balaclava… κουνελάκι

Μετατρέψτε τον χειμώνα σε παιχνιδιάρικη γιορτή μόδας. Οι ψηλοτάκουνες μπότες σε μορφή κάλτσας, το ροζ παλτό και η balaclava με θέμα «κουνελάκι» προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Guillon (@claireguillon)

Keywords
Τυχαία Θέματα