Απόστολος Γκλέτσος: Η αλλαγή στην εμφάνισή του και η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

17:00 12/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου “εισβάλλει” στη Γη της Ελιάς, εμφανίστηκε με μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του. Συγκεκριμένα έχει αφήσει μακριά γένια για πρώτη φορά στη ζωή του, με την Ελένη Μενεγάκη

να αναρωτιέται.

«Αυτά τα γένια είναι του ρόλου ή είσαι σε αυτή τη φάση πια; Γενικώς δεν είναι κάτι που σου άρεσε, δεν το έχεις κάνει ποτέ. Δεν έχεις αφήσει ποτέ γένια» είπε η παρουσιάστρια.

«Είναι του ρόλου. Σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν μετά από 34 χρόνια σε αυτή τη δουλειά – 57 είναι τα χρόνια που κουβαλάω στην πλάτη – να το προτείνω στον Αντρέα Γεωργίου κι εκείνος έδωσε το πράσινο φως μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου. Οπότε το διατηρήσαμε» απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε για την κόρη του, για την οποία είπε: «H κόρη μου είναι 22 ετών, είναι στο Πανεπιστήμιο και έχουμε πολλά κοινά. Αυτό το παιδί είναι λίγο χαζό σαν και μένα Δεν είναι για αυτόν τον κόσμο, είναι λίγο χαζό. Είναι λίγο χαζό, είναι λίγο καλλιτέχνης. Θέλει να φτιάξει τον κόσμο μέσα από την τέχνη. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες και σκηνοθεσία. Πιστεύει ότι θα φτιάξει τον κόσμο, όπως πίστευα και γω ότι θα φτιάξω τον κόσμο. Εγώ μέσα από την πολιτική, βέβαια, έτσι κι αυτό. Έχουμε την ίδια πετριά».

Και συνέχισε: «Δυστυχώς δεν έχουμε διαφωνήσει ποτέ έντονα για την ιδέα μας για τον κόσμο γιατί… συμφωνούμε! Δυστυχώς, συμφωνούμε! Το παιδάκι και αυτό θα περάσει τα ίδια. Τις ίδιες κακουχίες, κάτι ξέρω σαν πατέρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα