Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτησή της για το τέλος του καλοκαιριού – “Μου έλειψαν οι χειμωνιάτικες συνήθειές μου”

23:57 29/8/2023 - Πηγή: InStyle

Για τις όμορφες στιγμές που έζησε το φετινό καλοκαίρι στις διακοπές της αλλά και για την επικείμενη επιστροφή της στην Αθήνα μίλησε μέσα από μία δημοσίευσή της, η Δανάη Μπάρκα.

Η γλυκιά παρουσιάστρια του Mega, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες

από τις διακοπές της.

Με αφορμή το τέλος της καλοκαιρινής ραστώνης και την αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Δανάη Μπάρκα μίλησε για την καθημερινότητά της στη Σέριφο, όπου επέλεξε να ξεκουραστεί και αναρωτήθηκε πώς ξεσυνηθίζεις να ξυπνάς και να αντικρίζεις θάλασσα… Παρόλα αυτά, όπως τόνισε τις έλειψαν οι «χειμωνιάτικες» συνήθειές της και παρότρυνε να κρατήσουμε τα όμορφα.

Διαβάστε αναλυτικά τη λεζάντα της δημοσίευσης:

«Τέλος καλοκαιριού. Τέλος δύσκολου καλοκαιριού και αρχή καθημερινότητας. Πώς ξεκινάς όμως τώρα; Που το μυαλό είναι αλλού, που οι συνήθειες είναι άλλες εδώ και πολλές μέρες; Που το μάτι έχει συνηθίσει να ξυπνάει και να αντικρίζει θάλασσα; Που η ψυχή έμαθε στους φίλους, στα γέλια, στον Ίωνα, στις βουτιές με την Μπουκιά και στο νησάκι μου; Ξεκινάω με πολλή χαρά την επιστροφή, γιατί μου έλειψαν τόσο μα τόσο έντονα – παραδόξως – οι “χειμωνιάτικες” συνήθειες μου. Το ξύπνημα, η δουλειά, η δημιουργία, οι συνεργάτες, εσείς, όλα! Καλό… αποκαλόκαιρο λοιπόν. Να κρατήσουμε τα όμορφα και να είμαστε ενωμένοι στα άσχημα! Πάντα ο ένας για τον άλλον. Αθήνα μου, έρχομαι ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ (@danai_barka)

Δανάη Μπάρκα: «Μόνο με τα παιδιά περνάει ο χρόνος ομορφότερα»- Το ενωτικό μήνυμα για τις πυρκαγιές

Keywords
Τυχαία Θέματα