Δέσποινα Βανδή-Bασίλης Μπισμπίκης: Το ερωτευμένο ζευγάρι χέρι-χέρι στο Ηρώδειο

18:08 27/9/2022 - Πηγή: InStyle

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκαν στο Ηρώδειο, όπου η τραγουδίστρια παρακολούθησε τον αγαπημένο της επί σκηνής στην παράσταση «Αντιγόνη».

Η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” βρέθηκε στο θέατρο και απαθανάτισε το ζευγάρι να περπατάει χέρι- χέρι. «Την έχω δει πολλές φορές

την παράσταση, είναι υπέροχη. Ήταν και η τελευταία, τώρα τα παιδιά βάζουν πλώρη για άλλα πράγματα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής η Δέσποινα Βανδή. Όταν ρωτήθηκε για την κόρη της Μελίνα και το νέο της ξεκίνημα για σπουδές στο Λονδίνο, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Είμαι συνεχώς στα τηλέφωνα με την κόρη μου, ούτως ή άλλως ήμουν και θα παραμείνω, όπως κάθε μαμά».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δήλωσε με τη σειρά του: «Ήταν υπέροχα, το Ηρώδειο έτσι κι αλλιώς είναι υπέροχο και είναι ιδανικό για έναν ηθοποιό προκειμένου να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του».

Όσο για το αν στα σχέδιά του είναι ένα ταξίδι στο Λονδίνο όπου σπουδάζει πλέον η κόρη της Δέσποινας Βανδή, ο ίδιος ανέφερε: «Δεν ξέρω αν πάω Λονδίνο με τη Δέσποινα, έχω αρκετή δουλειά, έχω και το σίριαλ. Μπορεί να πάμε».

Νανά Παλαιτσάκη: Η Δέσποινα Βανδή είναι μια σταρ – Το έχει καταλάβει ο Βασίλης Μπισμπίκης;

Keywords
Τυχαία Θέματα