Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η ερώτηση για τον σύντροφό της που την έφερε σε αμηχανία – Δεν πρόλαβα να δω “Χαμογέλα και πάλι”

18:53 23/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα“ το μεσημέρι του Σαββάτου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν πολυγουστάρει να μιλάει γι΄αυτήν.

“Είμαι καλά. Είμαι σε μια φάση ζωής που πραγματικά απολαμβάνω αυτό που μου έρχεται, στο βαθμό που μπορώ κι εγώ να το αντιληφθώ… Αυτό το καλοκαίρι ήταν για μένα πολύ δημιουργικό και με πολλά δώρα», τόνισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Στη

συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός τη ρώτησε αν… χαμογελάει και πάλι και αν πρόλαβε να δει την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία βρίσκεται και ο σύντροφός της Νίκος Συρίγος.

“Χαμογελάω πάντα. Ακόμα και όταν δεν είμαι καλά χαμογελάω… Χαμογελάω και με τις δυσκολίες της ζωής. Η ζωή είναι τόσο όμορφη γιατί έχει τα πάντα…Δεν πρόλαβα να δω “Χαμογέλα και πάλι”. Γενικά λένε πολλά για μένα”, είπε με Ελεωνόρα Ζουγανέλη χωρίς να μπορεί να κρύψει την αμηχανία της και πρόσθεσε:

“Η προσωπική μου ζωή, είναι προσωπική μου ζωή και γουστάρω να την κρατάω για πάρτη μου και για όσους βρίσκονται στην προσωπική μου ζωή. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κρύβομαι, ούτε ένας άνθρωπος που δεν απαντώ. Δε με νοιάζει που ασχολούνται με εμένα. Με νοιάζει που κρίνουν το ότι δεν θέλω να μιλάω. Δε νιώθω ότι υπάρχει λόγος να κριθώ για κάτι.

Ζούμε μια εποχή πολύ έντονη… Έχουν γίνει πολύ σκληρά πράγματα… Ποιον νοιάζει τι κάνω εγώ στη ζωή μου; Πραγματικά αν ένιωθα ότι ένας Έλληνας θα ανακουφιστεί με το να μάθει τι κάνω εγώ στη ζωή μου, θα το έλεγα. Πρέπει να βγω στο Σύνταγμα να πω τι μου συμβαίνει;.

Ο σύντροφός μου δεν επεμβαίνει στη δουλειά μου και θα ήθελα να μην επέμβει ποτέ. Έχω έρθει αντιμέτωπη στο παρελθόν με τέτοιες καταστάσεις αλλά θα ήθελα να μη συμβαίνει γιατί είναι ένα πολύ δικό μου κομμάτι… Ακούω γνώμες από όλους, αλλά… θέλω να είναι διακριτικοί οι άνθρωποι στο κομμάτι της εργασίας μου”.

Σπύρος Δημητρίου: “Τρέφω πάντα αισθήματα θαυμασμού και αγάπης για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη”

Keywords
Τυχαία Θέματα