Επική στιγμή στις Χρυσές Σφαίρες – Ρεπόρτερ έχασε το διαμάντι της και έκανε τον κόσμο άνω κάτω

14:31 8/1/2024 - Πηγή: InStyle

Επική έκκληση απηύθυνε η ρεπόρτερ του E!, Keltie Knight προς τους διάσημους που παρέστησαν στις Χρυσές Σφαίρες, στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στην Καλιφόρνια. Η δημοσιογράφος ζήτησε βοήθεια με ανάρτησή της στο Instagram αποκαλύπτοντας ότι έχασε το διαμάντι 4 καρατίων από το δαχτυλίδι της ενώ ήταν στο κόκκινο χαλί.

“Γεια σε όλους, έκτακτη ανάγκη για

τις Χρυσές Σφαίρες”, ανέφερε η παρουσιάστρια, δείχνοντας το δαχτυλίδι της χωρίς την πολύτιμη πέτρα.

“Αν είστε celebrity και δείτε ένα διαμάντι τεσσάρων καρατίων στο κόκκινο χαλί, παρακαλούμε επιστρέψτε το στην Keltie Knight στο E!, γιατί χάθηκε. Και… είναι αληθινό”, συνέχισε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KELTIE (@keltie)

Επίσης, δημοσίευσε το άρθρο του E! News για το διαμάντι που της λείπει, μαζί με ένα “στοιχείο”: Eίχε χαθει την ώρα που πόζαρε για φωτογραφίες στο χαλί. “Στοιχείο #1: Είχα το διαμάντι όταν τελείωσα το μακιγιάζ γιατί το καθαρίσαμε”, έγραψε και πρόσθεσε: “Όταν έκανα φωτογραφίες είχε φύγει“.

Αργότερα το βράδυ, σε μια άλλη ενημέρωση για το έπος της εξαφάνισης του κοσμήματος, η Knight μοιράστηκε μια φωτογραφία της – ακόμα με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, να ψάχνει πεσμένη στα τέσσερα για το χαμένο διαμάντι.

Credit: keltie /InstagramStory

“Αναζητώντας το διαμάντι”, έγραψε δίπλα στη φωτογραφία, υποδεικνύοντας ότι το διαμάντι δεν έχει βρεθεί ακόμη πουθενά.

Keywords
Τυχαία Θέματα