Γιώργος Μαυρίδης: Η δήλωση για τον Σάκη Τανιμανίδη – «Προτιμώ να…»

14:01 1/4/2024 - Πηγή: InStyle

Είναι γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης από κολλητοί φίλοι έφτασαν στο σημείο να μην μιλούν, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εκπομπή “World Party”.

Πλέον οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί και μάλιστα πληροφορίες ήθελαν το επιτυχημένο δίδυμο να κάνει σχέδια και για νέο “World Party”.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα και στον Τάσο Ριζόπουλο απάντησε ωστόσο πως κάτι τέτοιο δεν είναι στα σκαριά καθώς και προτεραιότητα για τον ίδιο έχει η σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη εκτός τηλεόρασης.

«Με

τον Σάκη έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση πλέον. Συζητήσαμε διάφορα πράγματα, εννοείται και για το World Party. Οπότε, εντάξει, είναι μια κατάσταση η οποία… Το μεταξύ μας είναι πιο σημαντικό, το να είμαστε καλά εμείς και να μην ξαναφτάσουμε ποτέ στο σημείο φθαρεί η σχέση μας, γιατί έχουμε μια πολύ καλή σχέση πλέον», ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Οπότε, νομίζω ότι η τηλεόραση μου είναι παντελώς αδιάφορη προσωπικά για μένα και προτιμώ να έχω μια καλή σχέση και μια καλή συνεννόηση με τον Σάκη σαν άνθρωπο, παρά να κάνω εκπομπή. Είμαι πολύ καλά έτσι όπως είμαι, είμαι ήρεμος και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό» εξήγησε ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα