Amy Schumer: Έγινε η (K)amy Kardashian!

09:31 20/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Amy Schumer μας έκανε να γελάσουμε για ακόμη μια φορά!

Η ακομπλεξάριστη κωμικός είναι γνωστή για το χιούμορ και την αυτοπεποίθησή της. Δεν διστάζει να πειράξει με χιουμοριστική διάθεση τους γύρω της, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό. Ξεκίνησε να ασχολείται με την κωμωδία στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ύστερα εμφανίστηκε ως διαγωνιζόμενη στην πέμπτη σεζόν της σειράς ριάλιτι του NBC ‘Last Comic Standing’ το 2007. Από τότε η καριέρα της απογειώθηκε και πλέον έχει γίνει ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του Hollywood,

με πολλές διασυνδέσεις και συμμετοχές σε σημαντικά projects. Αυτές οι διασυνδέσεις περιλαμβάνουν και τις… Kardashians.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Πριν από λίγες ημέρες, η Amy Schumer παρουσίασε τα ‘Hulu Upfronts’ του 2022. Στο πλευρό της βρέθηκαν επίσης η Khloe και η Kris Kardashian. Για να τιμήσει την περίσταση, η Schumer έκανε ένα ξεκαρδιστικό glam makeover και μεταμορφώθηκε στο alter ego της, το οποίο ονομάζεται Kamy Kardashian. Το παρατσούκλι είναι εμπνευσμένο από την παράδοση των αδερφών Kardashian να έχουν ονόματα, που το πρώτο γράμμα είναι το ‘K’.

Η Amy Schumer δέχεται απειλές για τη ζωή της μετά από το αστείο της στα Oscars για την Kirsten Dunst

Η μεταμόρφωση δεν περιορίστηκε μόνο στο όνομα, αλλά και στην εμφάνιση της 40χρονης. Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, τη βλέπουμε ντυμένη με ένα γαλάζιο σακάκι, καφέ crop top, oversized τζιν παντελόνι και λευκά ψηλοτάκουνα σανδάλια. Φυσικά δεν έλειπαν τα statement γυαλιά ηλίου που καθρεφτίζουν, οι τεράστιοι κρίκοι, αλλά και τα μακριά νύχια και extensions. Το στοιχείο, όμως, που πραγματικά ολοκλήρωσε το look, ήταν το ύφος της Amy. Περπατώντας με αέρα, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι και έβγαλε φωτογραφίες με τους αμέτρητους θαυμαστές που την περίμεναν.

“Έγινα Kamy Kardashian για σήμερα! Όσοι έχετε τέτοια νύχια, πως καταφέρνετε να κάνετε το οτιδήποτε;”, έγραψε για να συνοδεύσει την ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amyschumer

Keywords
Τυχαία Θέματα