Η Dua Lipa συνεργάζεται με την Puma σε μία capsule κολεξιόν γεμάτη πεταλούδες

Το puma του brand μετατρέπεται σε πεταλούδα και η Dua Lipa φωτογραφίζεται με αθλητικά για τη νέα της συνεργασία με την Puma. Το άγριο λογότυπο παίρνει τη μορφή της θηλυκής πεταλούδας και μια capsule κολεξιόν δημιουργείται ανάμεσα στην γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών και το icon Dua Lipa.

@dualipa/instagram

Αναμφίβολα η τραγουδίστρια

είναι το πρόσωπο της χρονιάς με τις εμφανίσεις της να κάνουν τον κόσμο της μόδας να παραληρεί και τις συνεργασίες της να διαδέχονται η μία την άλλη. Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι ενδιαφέρεται να επεκταθεί και σε αυτόν τον τομέα πέρα από το τραγούδι, λανσάροντας πρόσφατα μια χριστουγεννιάτικη κολεξιόν διαφόρων ειδών με απόλυτη επιτυχία.

Η Dua Lipa κυκλοφορεί την πρώτη της χριστουγεννιάτικη κολεξιόν

Η Dua Lipa δεν χάνει ευκαιρία και αυτή τη φορά με την Puma δημιουργούν μια limited edition συλλογή με ‘90s και ‘00s στοιχεία. Το πρώτο drop θα κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου δίνοντάς μας μια πρόγευση για το τι να περιμένουμε το 2022.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Όσο για τις πεταλούδες… ξέρετε! Η Dua τις έχει ιδιαίτερη αδυναμία αν και δεν γνωρίζουμε τον λόγο. Ίσως να είναι κάτι προσωπικό, ίσως να συμβολίζει την ίδια. Πάντως ξέρουμε ότι από τότε που άνοιξε τα φτερά της, η μία επιτυχία ακολουθεί την άλλη και η τραγουδίστρια είναι ασταμάτητη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Keywords
Τυχαία Θέματα