Η Penelope Cruz δηλώνει τρελή fan της Meryl Streep

23:02 25/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ακόμη και οι διασημότεροι σταρ σαστίζουν μπροστά στα είδωλά τους. Τουλάχιστον, αυτό ομολογεί ότι παθαίνει η Penelope Cruz κάθε φορά που βλέπει τη Meryl Streep.

Penélope Cruz at the 2024 SAG Awards. pic.twitter.com/NVZf6LckC4

— cinemaland (@thecinemaland) February
25, 2024

Μιλώντας με την Janine Rubenstein του PEOPLE και τον Patrick Gomez του Entertainment Weekly στο κόκκινο χαλί των βραβείων SAG 2024, η 50χρονη Cruz μίλησε για την αγάπη της προς τη Meryl Streep, 74 ετών.

Penélope Cruz Admits She Fangirls over Meryl Streep at Awards Shows: ‘My Favorite Actress’ (Exclusive) https://t.co/5VukthDhnk

People (@people) February 25, 2024

“Μόλις είδα ξανά τη Meryl και είναι αυτή που πάντα σπεύδω να αγκαλιάσω. Είναι πάντα τόσο γλυκιά και τόσο ευγενική. Είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός όλων των εποχών”, είπε η Cruz, η οποία ήταν υποψήφια για εξαιρετική ηθοποιό σε δεύτερο ρόλο ως Laura Ferrari, στην ταινία Ferrari.

Meryl Streep and Penelope Cruz #hugitout at the 16th SAG Awards #tbt #sagawards pic.twitter.com/WPJo39zHX8

— SAG Awards® (@SAGawards) November 30, 2017

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Cruz εγκωμιάζει τη Streep. Σε μια εκδήλωση του BAFTA Life In Pictures 2023 στο Λονδίνο προς τιμήν της Cruz η ίδια ανέφερε τη Streep, όταν ρωτήθηκε με ποιον ανυπομονεί περισσότερο να συνεργαστεί για πρώτη φορά, σύμφωνα με το Deadline.

Keywords
Τυχαία Θέματα