Ημισκούμπρια: Αγνώριστος ο “Πρύτανης” – Έχασε 87 κιλά

15:18 5/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο “Πρύτανης” από τα Ημισκούμπρια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας”. Ο μουσικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του, καθώς έχασε 87 κιλά.

“Επειδή έχω αλλάξει πολύ εμφανισιακά, επειδή ήμουν 400 δισ. κιλά και έχω γίνει άνθρωπος, δεν με αναγνωρίζουν. Πέρασα από διάφορες διαδρομές και έκανα και επέμβαση στο στομάχι που το κάνεις μικρούλι. Είχα φτάσει κάποτε 180 κιλά και είμαι 93. Το σημαντικότερο ήταν ότι άλλαξε η διατροφή μου. Υπήρχε θέμα ότι δεν άντεχα τον εαυτό μου”, τόνισε ο “Πρύτανης” και πρόσθεσε:

“Πρύτανης

ήταν το παρατσούκλι που μου έδωσαν λόγω του τρόπου ομιλίας μου. Το είχα πριν ασχοληθώ με τη μουσική. Ασχολούμαι με τα αρώματα από το 2012. Η τότε σύζυγός μου είχε κατάστημα και το ψάχναμε μαζί. Ως Ημισκούμπρια είχαμε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, αλλά περισσότερο είχε ο Μιθριδάτης. Βγάλαμε χρήματα τότε, ήταν πολλά για τρία φτωχά παιδιά. Σε σύγκριση όμως με αυτά που έπαιρναν οι τραγουδιστές που εμφανίζονταν σε πίστες, ήταν τίποτα. Τα Ημισκούμπρια διαλύθηκαν γιατί υπήρξε ένας τσακωμός και είπαμε να κάνει ο καθένας αυτό που θέλει για να είναι καλά”.

Jessica Simpson: Eπιδεικνύει τα πόδια της γεμάτη αυτοπεποίθηση αφού έχασε 45 κιλά πριν από τρία χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα