Κατερίνα Καινούργιου: «Αν δείτε τι σχόλια που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη θα πάθετε σοκ»

16:10 22/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Κατερίνα Καινούργιου στη σημερινή της εκπομπή έκανε αναφορά στα απαράδεκτα σχόλια που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές. Όπως είναι γνωστό η παρουσιάστρια του Mega ξέσπασε με ανάρτηση που έκανε στο Instagram την Κυριακή και υπογράμμισε ότι δεν φοβάται τίποτα και

κανέναν.

«Κατανοώ 100% το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη. Παιδιά εδώ επιτέθηκαν σε εμένα που είπα ότι θα τη στηρίξω και θα τη ψηφίσω. Πόσω μάλλον στην ίδια, αν δείτε τι σχόλια δέχεται στο Instagram και στα social media γενικότερα, θα πάθετε σοκ» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Με στενοχώρησε πάρα πολύ το Σαββατοκύριακο που έβλεπα σχόλια και στο twitter και στο Instagram που αφορούσαν στην Ελεονώρα και τα περισσότερα δυστυχώς ήταν από γυναίκες».

«Αρνούμαι να συνηθίσω τη δυσωδία κάποιων πληκτρολογίων! Δεν αναιρεί το μέσο. Φαίνονται με την πρώτη. Το να σε κατακρεουργήσω με επιχειρήματα απέχει από το να ευχηθώ τον θάνατό σου» ανέφερε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Keywords
Τυχαία Θέματα