Μαρία Αντωνά: Η πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό με τον Άρη Σοϊλέδη

14:33 9/4/2024 - Πηγή: InStyle

Τίτλους τέλους έβαλαν στη σχέση τους η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης, έπειτα από 7 χρόνια κοινής πορείας. Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν “βόμβα” το απόγευμα της Δευτέρας (8/4) καθώς ήταν γνωστό ότι οι δυο τους έκαναν σχέδια γάμου.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, φτάνοντας στο στούντιο του σταθμού που εργάζεται απάντησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν μετά τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

Η Μαρία Αντωνά θέλησε να πει “ευχαριστώ” για τα μηνύματα συμπαράστασης

που δέχεται. «Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση», ξεκαθάρισε ωστόσο η ίδια, αποφεύγοντας ευγενικά να κάνει κάποια δήλωση.

Σημειώνεται πώς τόσο η Μαρία Αντωνά όσο και ο Άρης Σοϊλέδης έχουν διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media.

Ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος γινόταν κουμπάρος στον γάμο τους επιβεβαίωσε πως πρόκειται για μία σοβαρή κρίση. «Από τότε που γύρισε η Μαρία από το παιχνίδι υπάρχει μια κρίση στη σχέση τους. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, αυτό το ξέρουν τα παιδιά. Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι, με δική της πρόθεση. Ο χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία. Και τους δύο τους έχω δει πολύ ήρεμους», υποστήριξε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα