Μίνι Κιλτ: Πώς θα φορέσουμε την πιο παιχνιδιάρικη φούστα με στιλ

11:45 8/2/2024 - Πηγή: InStyle

Μια ανάσα από τα ψηλά βουνά της Σκωτίας, το κιλτ, αυτό το ανδρικό κομμάτι με την παραδοσιακή πλισέ φούστα, έχει παρασύρει τις γυναίκες του street style σε έναν χορό μόδας και δημιουργικότητας. Το ιστορικό ρούχο περνά από τις σκωτσέζικες κοινότητες του 16ου αιώνα στο σήμερα και φέρνει μαζί του την ανεπιτήδευτη κομψότητα και την πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

Καθώς ο χρόνος προχωρούσε, το είδαμε ξαφνικά στη γκαρνταρόμπα μας, από τις σχολικές αυλές ως τις πασαρέλες μόδας. Από ένα πρακτικό κομμάτι στην αρχή, έγινε μέσο έκφρασης, γεμάτο στιλ

και αυτοπεποίθηση. Η μίνι πλισέ φούστα είναι ότι πιο hot θα δείτε στους δρόμους και σήμερα θα μάθουμε τους πιο έξυπνους τρόπους για να τη φορέσουμε.

Πώς θα φορέσετε τη μίνι πλισέ φούσταΚορίτσι-καουμπόι

Η μίνι πλισέ φούστα συναντά τον «άγριο» ρομαντισμό των καουμπόικων παπουτσιών. Η σύγκρουση μεταξύ του άγριου δυτικού στιλ και της θηλυκής λεπτομέρειας δημιουργεί ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που θέλουμε να φοράμε συνεχώς κι αδιαλείπτως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madina Archakova (@madina_mariposa)

Η γοητεία της γκρι ζακέτας

Συνδυάζουμε τη μίνι πλισέ φούστα με άνετα loafers και μια γκρι ζακέτα για μια εκδοχή που αναδεικνύει την ομορφιά του κλασικού. Η αρμονία των χρωμάτων και η υφή του υφάσματος δημιουργούν μια παραδοσιακή, εκλεπτυσμένη εικόνα που αντλεί έμπνευση από την γκαρνταρόμπα της γιαγιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne Ménard (@jeanne_andreaa)

Total συναρπαστικό

Επιλέγουμε μια μίνι πλισέ φούστα που ανήκει σε ένα σετ και τη συνδυάζουμε είτε με το ίδιο τοπ, είτε με mix&match διάθεση. Το look «αγκαλιάζει» τη σοφιστικέ και άνετη κομψότητα, με μια πινελιά διασκεδαστικής διάστασης ωστόσο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Η ανατρεπτική αντίθεση

Η αντίθεση του μίνι κιλτ με το τζιν παντελόνι δημιουργεί ένα εκκεντρικό, αλλά πάντα στιλάτο σύνολο. Η πλισέ υφή αναδεικνύει τη θηλυκότητα σε αντίθεση με τον cool χαρακτήρα του τζιν. Το layering δεν ήταν ποτέ πιο ενδιαφέρον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA COELHO ˙ᵕ˙ (@sofiamcoelho)

Επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας

Αναβιώνουμε τις αναμνήσεις από τα σχολικά μας χρόνια φορώντας τη μίνι πλισέ φούστα σας με κάλτσες ψηλές, παπούτσια Mary-Janes και πουκάμισο ή πουλόβερ. Ένα look που αποπνέει νεανική ενέργεια και ανέμελο πνεύμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Keywords
Τυχαία Θέματα