Ο pet designer Anthony Rubio μόλις παρουσίασε μια συλλογή υψηλής ραπτικής για κατοικίδια

13:07 15/2/2024 - Πηγή: InStyle

Το catwalk, τα φώτα, η μουσική, το sitting των guests… Όλα είχαν σχεδιαστεί στην εντέλεια για το fashion show του Anthony Rubio. Με μια σημαντική λεπτομέρεια ωστόσο…

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, είχαν πλούσιο τρίχωμα, μακριά κρεμαστά αυτιά και ζωηράδα. Το εντυπωσιακό όλων; Σε αυτό το ιδιαίτερο fashion event, οι άνθρωποι που περπάτησαν στην πασαρέλα ήταν απλά τα… αξεσουάρ.

Εμπνευστής, ο σχεδιαστής γυναικείων αλλά και των ρούχων για κατοικίδια, είναι ο Anthony

Rubio. Ο σχεδιαστής παρουσίασε την τελευταία του κολεξιόν για την περίοδο Fall/Winter 2024, στο Angel Orensanz Foundation, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη.

View this post on Instagram

A post shared by Anthony Rubio (Couturier) (@anthonyrubio01)

Τα χαριτωμένα ζώα απήλαυσαν στιγμές αποθέωσης από την άνετη αγκαλιά των… αξεσουάρ τους, με λαμπερά outfits. Τα περισσότερα τετράποδα μοντέλα ήταν από καταφύγια και ταξίδεψαν από διάφορες περιοχές των ΗΠΑ και του Καναδά.

View this post on Instagram

A post shared by Anthony Rubio (Couturier) (@anthonyrubio01)

«Ζούμε σε ζοφερές εποχές με πολέμους, πολιτικές διαμάχες, εγκληματικότητα, κλιματική κρίση που προκαλεί καταστροφές οπότε χρειαζόμαστε μια ένεση θετικότητας», ανέφερε ο Rubio σε αμερικανικά μέσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Rubio (Couturier) (@anthonyrubio01)

«Τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς μας, μας φέρνουν αγάπη και χαρά, οπότε αποφάσισα να τα βάλω να μεταφέρουν το μήνυμα ότι είναι καιρός να σταματήσουμε και να μυρίσουμε τα τριαντάφυλλα», εξήγησε.

Birkin Bag για σκύλους

Κυρίαρχο ρόλο στην γυναικεία collection του, είχαν οι δαντέλες, τα αέρινα φορέματα σε έντονα χρώματα, τα κεντήματα, οι παγιέτες, τα σιφόν που στόχο έχουν να «δώσουν λάμψη και να επαναφέρουν την χαμένη αίγλη».

Παρουσίασε επίσης την πρώτη Birkin Bag για σκύλους που ονόμασε Anthony Rubio Barkin Bag, την οποία φόρεσε ως καπέλο το αγαπημένο του τσιουάουα, Kimba.

O Rubio γέννημα θρέμμα στη Νέα Υόρκη έχει την καταγωγή του από το Πουέρτο Ρίκο. Τα τελευταία χρόνια, εκτός από γυναικεία ρούχα σχεδιάζει ρούχα για κατοικίδια και δικαίως έχει λάβει τον τίτλο του Master Pet Couturier.

Ως ένθερμος φιλόζωος, στηρίζει την υιοθεσία αλλά και τον έλεγχο του πληθυσμού των κατοικίδιων ζώων.

View this post on Instagram

A post shared by Anthony Rubio (Couturier) (@anthonyrubio01)

Keywords
Τυχαία Θέματα