Πώς μπορείτε να καλύψετε γρήγορα και αποτελεσματικά το μόνιμο τατουάζ με makeup;

11:15 21/2/2024 - Πηγή: InStyle

Τα μόνιμα τατουάζ είναι πολλές φορές η φωνή μας, κουβαλώντας μια ιστορία και ένα μήνυμα που μας έχει σημαδέψει, γι’ αυτό και συνήθως τα προβάλλουμε με καμάρι. Ωστόσο, υπάρχουν καταστάσεις που επιβάλλουν την κάλυψη αυτών των τατουάζ. Κι εδώ προκύπτει ένα ερώτημα: μήπως τελικά θα πρέπει να το αφαιρέσουμε με λέιζερ ή λίγο makeup αρκεί για να κάνει θαύματα;

Πώς να καλύψετε το τατουάζ σας σε 4 βήματαΒήμα 1: Προετοιμασία και χρωματοδιόρθωση

Όπως κάθε καλή προετοιμασία, έτσι και αυτή ξεκινά με το να προετοιμάσετε το έδαφος.

Αρχικά βάλτε primer και κορέκτορες χρώματος για να “εξαφανίσετε” το μόνιμο σημάδι σας. Αφού στεγνώσουν, περάστε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 2: Εφαρμογή foundation

Και τώρα, το πιο σημαντικό. Εφαρμόζετε το foundation σας με προσοχή και ιδανικά, χρησιμοποιείτε ένα καλό, παχύ προϊόν για καλύτερα αποτελέσματα.

Βήμα 3: Επανάληψη της διαδικασίας

Ένα layer μπορεί να μην είναι αρκετό. Επαναλάβετε τη διαδικασία με πούδρα, άλλη μία στρώση foundation, και τέλος, πούδρα και πάλι. Και ναι, η επιμονή είναι το κλειδί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dermacol_International (@dermacol_international)

Βήμα 4: Σταθεροποίηση του αποτελέσματος

Ένα καλό σπρέι φινιρίσματος θα σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα. Το προϊόν αυτό είναι το ‘κλειδί’ αφενός για να μην φανεί το μυστικό σας και αφετέρου για να έχει μεγάλη διάρκεια.

Και τώρα η αφαίρεση

Και τώρα, μετά από μια μέρα επιτυχημένης απόκρυψης, πώς αφαιρούμε το makeup; Με ένα διφασικό makeup remover, ένα βαμβάκι ή πανάκι, και ιδανικά ένα ντους, θα αποκαλύψετε και πάλι το αγαπημένο σας τατουάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα