Πρίγκιπας William: H συνήθειά του που προκαλεί… εφιάλτες στην Kate Middleton

18:14 25/5/2023 - Πηγή: InStyle

Στη δημοσιότητα επανέρχεται μία παλαιότερη δήλωση της Kate Middleton, σχετικά με μια συνήθεια του συζύγου της, πρίγκιπα William που της προκαλεί πονοκέφαλο.

Η Kate Middleton,, στη διάρκεια επίσκεψης σε βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας στην Κύπρο

το 2018, αποκάλυψε τη συνήθεια του συζύγου της να τρώει πίτσα στον καναπέ, προκαλώντας πρόβλημα.

Ο πρίγκιπας William, καθώς έβλεπε τον χώρο αναψυχής στη βάση, προειδοποίησε: “Κρατήστε την πίτσα μακριά από τους καναπέδες” με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να απαντά παιχνιδιάρικα: “Είσαι εφιάλτης μ’ αυτό”, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror.

Prince William enjoyed pizza on a Hackney canalside on Tuesday after visiting an eco-packaging firm next door
https://t.co/wbj60J5cXY

Evening Standard (@standardnews) May 23, 2023

Φαίνεται πως το πριγκιπικό ζεύγος έχει αδυναμία στις ιταλικές λιχουδιές, αφού και πρόσφατα τους είδαμε σε ρόλο ντελίβερι να παραδίδουν πίτσες στο Dowlais Rugby Club. Όπως αναφέρθηκε το ζευγάρι έφθασε με 22 πίτσες, που περιλάμβαναν υλικά πεπερόνι, μπάρμπεκιου κοτόπουλο και κατσικίσιο τυρί.

Επιπλέον, το 2014, ενώ ήταν έγκυος στην πριγκίπισσα Charlotte, η Middleton ικανοποίησε τις λιγούρες της για πίτσα κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο πολυτελές ξενοδοχείο Carlyle στο Upper East Side. Η επιλογή της περιελάμβανε τρεις λαχταριστές πίτσες, η μία με πικάντικο λουκάνικο και μία άλλη με προσούτο.

Prince William and his wife Kate became pizza deliverers during their outing in Wales. Earlier in the day the royal couple abseiled down a quarry cliff in the nearby Brecon Beacons national park while visiting a local mountain rescue team pic.twitter.com/49bpq0snLb

Reuters (@Reuters) April 28, 2023

Η ιστορία αγάπης του William και της Kate ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των κολεγιακών τους χρόνων στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews στη Σκωτία.

Ενώ οι φήμες για τα περιστασιακά ξεσπάσματα του William επιμένουν, το ζευγάρι χειρίζεται τις διαφορές του με χαλαρό τρόπο. Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Tom Quinn σημειώνει ότι η Middleton αντιμετωπίζει τον σύζυγό της “σαν τέταρτο παιδί”, αναφερόμενος αστειευόμενος στις υποτιθέμενες κρίσεις του.

Ωστόσο, τόσο ο William όσο και η Kate τηρούν τη φιλοσοφία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ “ποτέ μην παραπονιέσαι, ποτέ μην εξηγείς.” Ο Quinn εξηγεί ότι η συμπεριφορά τους ευθυγραμμίζεται με την προσέγγιση της αείμνηστης βασίλισσας, που έδινε έμφαση στη χάρη και την ψυχραιμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα