Πριγκίπισσα Ευγενία: Ετοιμάζεται για Megxit 2.0 – Φήμες ότι ακολουθεί τα βήματα του πρίγκιπα Harry

16:08 6/2/2023 - Πηγή: InStyle

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank ίσως είναι έτοιμοι για νέο Megxit.

Οι φήμες τούς θέλουν να σκέφτονται να ακολουθήσουν τα βήματα του ξαδέλφου της, πρίγκιπα Harry και της Meghan, στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Σύμφωνα με αρθρογράφο της Daily Mail, οι Σάσεξ ήδη στέλνουν στην 32χρονη Ευγενία, τη μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Σάρα Φέργκιουσον,

λεπτομέρειες από σπίτια στην περιοχή όπου μένουν και οι ίδιοι, στο Μοντεσίτο.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι αντί να κοιτάζει σπίτια στην περιοχή του Δυτικού Χόλιγουντ προτιμά να νοικιάσει πρώτα προτού κάνουν το μεγάλο βήμα και αγοράσουν ακίνητο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Eugenie (@princesseugenie)

Φυσικά, η Αμερική δεν είναι άγνωστο έδαφος για την πριγκίπισσα, η οποία ζούσε στη Νέα Υόρκη από το 2013-2015, όπου εργαζόταν στον οίκο δημοπρασιών Paddle8.

Aυτήν τη στιγμή ο Jack και η Ευγενία, που μόλις ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους με τον γιο τους August να είναι ήδη δύο ετών, μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στη Μ. Βρετανία και την Πορτογαλία, όπου ο Jack εργάζεται στην ανάπτυξη ακινήτων υψηλής ποιότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Eugenie (@princesseugenie)

Αν και πρόσφατα έπιασε δουλειά στην Discovery Land Company με τον μεγιστάνα ακινήτων Mike Meldman, η μετάβαση είναι πιθανό να είναι αρκετά ομαλή, καθώς οι βασικές ιδιοκτησίες της εταιρείας είναι διάσπαρτες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όταν βρίσκονται στη Βρετανία, ο Jack και η Eυγενία μένουν στο Φρόγκμορ Κότατζ στο Ουίνδσορ, το οποίο παραχώρησε η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ στον εγγονό της και τη Meghan Markle προτού αυτοί κυνηγήσουν το αμερικανικό τους όνειρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα