Σαλοπέτα: 5 casual τρόποι για να τη φοράτε σε καθημερινή βάση

14:30 3/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η σαλοπέτα είναι ίσως ένα από τα πιο διάσημα και πρακτικά ρούχα που φτιάχτηκε ποτέ. Αρχικά, σχεδιάστηκε ως ενδυματολογική λύση για εργάτες σε διάφορους κλάδους, όπως οι γεωργοί, οι μηχανικοί και οι τεχνίτες, προσφέροντας άνεση, προστασία και ελευθερία κινήσεων στον εργασιακό τους χώρο. Ήταν το 1930 όταν η σαλοπέτα έγινε δημοφιλής στον κόσμο της μόδας, καθώς άρχισε να αναγνωρίζεται επιτέλους το στιλ της. Και από τότε, δεν μας εγκατέλειψε ποτέ. Σήμερα, τη συνδέουμε με τις εγκυμονούσες και την παιδική

ηλικία, όμως η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο κομμάτι δεν είναι ένα απλό ρούχο, αλλά μια ιδέα. Αναρωτιέστε πως θα φορέσετε τη συγκεκριμένη ιδέα;

5 τρόποι για να φορέσετε τη σαλοπέταΜαρινιέρα και loafersZακέτα της γιαγιάςΛευκό t-shirtΈντονα printsΦούτερΜε μαρινιέρα και loafers

Απλά και κομψά, συνδυάστε τη σαλοπέτα σας με μια κλασική μαρινιέρα και ένα ζευγάρι loafers. Η εμφάνιση αυτή έχει κάτι από ναυτικό στιλ και την πνοή της θαλασσινής φρεσκάδας και είναι ιδανική για μια χαλαρή βόλτα στην πόλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Με ζακέτα της γιαγιάς

Δώστε μια ρετρό πινελιά στην εμφάνισή σας συνδυάζοντας τη σαλοπέτα με μια ζεστή ζακέτα της γιαγιάς. Είναι vintage, είναι μοναδικό και ακαταμάχητα… «άσχημο»!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cat Patterson (@catlpatterson)

Με λευκό t-shirt

Απλό, αλλά πάντα στιλάτο. Η σαλοπέτα με ένα λευκό t-shirt αποτελεί εγγύηση για ένα πρακτικό και cool σύνολο κυριολεκτικά για παντού. Ακόμα και με γόβες μπορείτε να τη φορέσετε και εντυπωσιάσετε τους πάντες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petra Henriette Rufi (@petrahenriette)

Με έντονα prints

Πολύχρωμα σχέδια, ζωηρά μοτίβα και σαλοπέτες γεμάτες fun και χιούμορ. Δεν έχουμε τίποτα καλύτερο από το να φοράμε ανοιξιάτικα κομμάτια που μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bambalam (@bambalam.life)

Με φούτερ

Άνεση και στιλ ενώνονται όταν η σαλοπέτα συνδυάζεται με το φούτερ. Τι πιο απλό, τι πιο εύκολο, τι πιο διαχρονικό από το συγκεκριμένο σύνολο για να το φοράτε όλη μέρα κάθε μέρα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Keywords
Τυχαία Θέματα